Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feto CIA tarafından Mr. House'a dönüştürüldü


nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

### Öncelikle başlık Fallout'dan spoiler içerir !!! uyarayım baştan ###

Fallout Spoiler İçerir !!!








Beyler ortada Feto'nun yapay zeka olarak super bir bilgisayara yuklendigine dair ciddi iddialar var, ilk once aklıma skynet geldi, ama daha sonra Mr. House'a daha cok benzettim ben bu durumu. Şayet önce organik olan bir varlıgın digitalleştirilmesi söz konusu.

Ekşisözlükten alıntıdır

link

"turgay güler'in sunduğu sıradışı programında konuşulan iddia..

fethullah gülen türkiye'den kaçırılır ve ölür.
bütün vaazları sayısal analize dönüştürülür, dijitalleştirilir. ve biz canlı bir soru sorsak o sorduğumuz canlı soruya cevap verecek siste cia de hazırmış
2.5 dk'lık video..

https://twitter.com/kriptobilgiler/status/664853276660117504

adamın karşısındakiler de mal mal dinliyor.

edit; youtube linki https://youtu.be/jg8eqjiykxs

gülen cemaati hakkında hazırlanan terör örgütü (fetö) iddianamesine tepki gösteren fetullah gülen’in son bedduası turgay güler’in hazırlayıp sunduğu ‘sıradışı’ programında masaya yatırıldı. programa konuk olarak katılan avrasya stratejik araştırmalar merkezi genel müdürü ömer özkaya’nın değerlendirmelerine göre amerika’nın merkezi istihbarat teşkilatı cıa, fetullah gülen’in bütün vaazlarını sayısal analize dönüştürülerek dijitalleştirildi. özkaya’ya göre gülen hasbelkader ölmüş olsa bile bu teknoloji sayesinde kendisine sorulan soruları sistem canlı olarak yanıtlayabilecek.

çarpıcı iddiaların yer aldığı programda özkaya, “yakın bir tarihte fetullah gülen ile görüşmüş bir tanıdığımın görüşme ile ilgili anlattıkları da oldukça ilgi çekici. kendisini önce bir odaya aldıklarını daha sonra mum ışığı ve benzeri ışıklarla aydınlatılmış uzun bir koridordan geçirilerek gülen’in yanına götürdüklerini, odada bir camekan olduğunu ve fetullah gülen’in kendisini değil siluetini gördüğünü, görüştüğü kişinin de kesin olarak gülen olup olmadığını anlayamadığını söyledi.

özkaya ayrıca “fetullah gülen türkiye için bir milli güvenlik sorunuysa onu göremediğimiz ve dokunamadığımız zaman bu sorun 10’a çıkacaktır. çünkü cıa’nın olmayan bir şahsın üzerinden neler yapacağını önceden tahmin edemeyiz. konunun daha iyi anlaşılması için bir örnek vermek gerekirse, azerbeycan eski cumhurbaşkanı haydar aliyev tedavi için amerika’ya giderken ölmüştü ama vefatını uzun süre açıklamadılar ki azerbeycan’daki dengeleri istedikleri gibi kursunlar ve ilham aliyev’i başa getirsinler. dolayısıyla cıa’de şu an elindeki teknoloji ile fetullah gülen’i misyonunu bitirene kadar, dijital de olsa, yaşatabilir.” dedi.
"


bilmeyenler için Mr. House

Fallout Spoiler İçerir

http://fallout.wikia.com/wiki/Robert_House

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...