roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Long story short: özel üniversitede YL yapacağım, bunun parasını bir şekilde şirkete gider olarak göstermem lazım ya da bünyesinde YL öğrencisi biri var diye bi takım teşvikler kazandırmam lazım. Böyle bir şey mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 tabiki hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Patronunla bi konussan daha mantikli degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 doktora filan tamam da. YL yi kim takar.... hiçbişey vermezler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Lan adam onu sormamiski yasal yoldan sirkete gosterebiliyormuyuz gider olarak diyor duzgun okuyun ulan! Aaaaaa Bende merak ediyorum sorunun cevabini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ÇabukDESTEK teşekkürler abi aynen onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 YL'de sanmiyorum abi, ama sirket gider olarak cikis yapsa muhasebelestirilmesinde bi sakinca olmayabilir. Ingilizce kursu gibi seyleri gider olarak iteleyebiliyolar cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 burs veriyorum diye gösterebilir. illa şirkete gider göstermekse amaç. fakat bunun da şartları var. bursu haketmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar