SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya bi sitede gördüm..çok hoşuma gettü.!!hele siz nediyeceksiniz buna!Bazen öyle kişilerden öyle laflar buluyoruz ki Yahu bu adam bu lafı nasıl etmiş, kime etmiş?" demeden geçemiyoruz.Mesela Einstein'ın şu sözü gibi: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..."Yahu koskoca Aynştayn bu lafı kimin hangi aptal üzerine etti acaba? Adamı kim kızdırdı da, onca deney, formül,kalem-kağıttan kafasını kaldırıp böyle bir şey söyledi Acaba birileri gidip *; Aynş, peki ben niye hatırlamıyorum!.. *; Aynş, bir gün biz de paranın satın alabileceği her şeye sahip olacağız, yeter ki buna inanalım dostum... *; Aynş, izafi derken? *; Aynş, bu siteyi nerden öğrendin; a) arama motorundan b) arkadaşından c)reklamlardan d)diğer *; Aynş, senin çevren geniştir bi iş baksana bana, denek menek ne olursa... *; Aynş, defolu ama bundan iyisini bulamzsın!! *; Aynş, kapıyı açsana, sen daha yakınsın.. *; Aynş,bildiğin iyi bi hack sitesi var mı?bi yoklayalım mı, ne dersin? *; Aynş, ben sevgi arsızıyım, anadilim aşk ben... *; Aynş, hadi Semra teyzeni destekle, Sinem çatlasın [email protected] *; Aynş, çık konteynırın ordan, sote yapma!.. *; Aynş, biliyorum sevgiliyiz ama ben bu hediyeyi kabul edemem!. *; Aynş, Nokia şarz var mı? *; Aynş, nasılsın inşallah? *; Aynş, belki bir gün yaşlanacağım ama asla büyümeyeceğim *; Aynş, bu seferlik öğrenci bileti veriyorum, bir dahaki sefere pasonu getir!. *; Aynş, defansa geç !. *; Aynş, senle baş başa kaldığımızda rahat hissetmiyorum ama senden hoşlanmadığımı sanma!.. *; Aynş, bak gel burası boyu geçmiyor!.. *; Aynş, git misafirlere hoş geldiniz de!. Demiş olabilir mi? YOKSA NEDİR?????[signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... [Bu mesaj The_Guerilla tarafından 28 Ocak 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 paste ederken o işaretleri düzletin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kaynak gösteriyoruz bir şey c/p ederken. www.shockhaber.com'dan alıntı sürekli güncellenen bir site. shockhaber'de bir tek einstein değil birçok köşe var. bu c/p'lenmiş olanları sevenler, shockhaber'i takip etsin, habire yenilerini ekliyorlar.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bilmeyenler için alıntıdır!!![signature][hline]Ben Atatürkçüyüm.Ben cumhuriyetçiyim.Ben anti-emperyalistim.Ben bağımsız Türkiye'den yanayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 güzel yazılar. Eğer takip edenler varsa milliyet gazetesinde serin duruş köşe yazısında oluyor bu aynşın diyalogları. Net üzerinde de shockhaber.com da daha fazlasını bulabilirsiniz.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar