Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pooh tablet ilk denemem:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=6332
evet dun zamanım olmadıgından elime alma fırsatım olmadı, az once yaptım bunu yaklasık 10dk surdu,tabii o kadar da detayli ve sufer bir calişma olmadı.(bu arada tablet kullanmanın o kadar da kolay olmadıgını düşünmeye basladım) resim eleştriye acık, fakat tek bir seyin üstünde durayım: ilk defa tablet kullanadım ve bu ilk denemem:) eh gerisi yorumlar size kalmıs:)[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow

[Bu mesaj dory tarafından 27 Ocak 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj dory tarafından 27 Ocak 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
pek anlamam ama gözleri konusunda bir kaç problemim var neredeler?[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Mesaj tarihi:
abartmiyorum en az 5 dakika baktiktan sonra resimdekinin winnie oldugunu anladim [signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 28 Ocak 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Biraz çalışırsan çok güzel şeyler yapabilirsin ben kaydettim hemen resmi çok güzel olmus.. winni oldunu anlamam bikaç saniyeden az sürdü.. bal! yatmıs bi ayu! ehue dhaa nolsun :)[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...

Mesaj tarihi:
Tüy hissini güzel vermişsin.
Öte yandan bal yapay durmuş.
Suratta bi anormallik var birde.

Balın yapay duyması winnie the pooh geyiğinde bazı şeylerin salak durması olabilir doğaldır.

Bi kere kendin bişiler çizsene, ne bilim herhangi bişi.

(Elma olmasın plz)[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco...
  • Yeni Oluştur...