mutos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 o sey kalp mi ? aman allahım :o[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 organik metalik değil de biyo mekanik bence, severim ben[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ay içim parçalandı ne bu böylee[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 çok hoş olmuş. ellerine sağlık....[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Oky, 19 Ocak 2005 22:35 tarihinde demiş ki: ....çalışman için söylemek istediğim tek şey komposizyon üzerinde daha çok durman gerektiğidir. Kağıt bir yüzey yerine daha mekanik bir yüzey tercih etmen daha iyi olabilirdi. belkide organik-mekanik teması üzerine daha çok gidebilirdin. ölümüne doğrusun oky kağıt havlu konusunda.. ama yukardaki kondom cinsel organ olayıyla çok farklı açılımlara girmişsin direk.. adamın karakterini 2 satırla ortaya dökmeye çalışmışsınki yakıştıramadım sana.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kötü oldum...[signature][hline]Ölen her mahsum çocuk içinse kına yakın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar