Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 çoğu ürüne geliyor ona gelmemesi çok ufak bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 yekeyeke said: konuyla alakasız trde de black firday oluyo muydu ya bi monitöre giricem ama :P. Başlığı açan arkadaştan özür dileyerek soruyorum... amazonda oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Amazon fiyatı 40 TL civarı farkıyo. Kargo vs uğraşmadan, ürün zaten sıfır. TR fiyatı da en ucuz 350-370 aralığında. Aldım gitti. Alan-satan memnum yani. Çirkeflik yapıp hacı 50 daha kır, dürümün salatası benden tarzına girmedim. Ha 1500 TL lik bir şey olurdu, TR fiyatı 1600 e gelirdi, o zaman 1350 yap alıyım derdim mesela. Neyse, direksiyonu aldık. Daha kaporta, motor var alınacak adsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar