khala Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Galatasaray Spor Kulübü, Alman Bundesliga ekiplerinden VFB Stuttgart takımında oynayan Hakan Yakın'la ön protokol imzalamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kaynak: www.galatasaray.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 telsim'in futbol şeysinden mesaj geldi bu konuda. büyük çoğunlukla kesinleşmeden vermiyolar haberleri. umarım bu da doğrudur. [edit: ki resmi sitede de doğrulanmış.] iyi bi transfer bence. tabi ne kadar para vermişizdir bilemiyorum ama fazla para saçacak durumda olmadığımızı göz önünde bulunduruyorum. inşallah takım genelinde sular biraz durulur.[signature][hline]kender on the roof [Bu mesaj Kenderleme tarafından 25 Ocak 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 En azından kadro biraz daha derinleşti[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 adam 1 yıldır top oynamıoyurm ama 2-3 haftada forma girerim demiş.e görücez.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 1 yıla yakın maça çıkmadım diyordu haber bülteninde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yalan bi adam ya off galatasarayım off[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yakinda plesan a gerek yok diye haber gorurseniz o zaman kopucam :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 valla basel avrupa'da iş yaparken herif sapık goller falan atıyodu. diyodum bu adamı avrupada büyük takımlardan biri kapar. o zamanki formunu yakalarsa baya iyi olur[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 basel'deyken çatır çatır oynuyodu bu adam. iyiydi baya. bu arada 1 yıl oynamama hadisesi biraz abartı olmuş. bu adam euro2004'te oynadı çünkü isviçre milli takımında. sonra da 2004-05 sezonu içinde stuttgartla 2 maça çıkmış. bilmiyorum şans mı bulamamış sakatlık mı geçirmiş de sakat değilse kısa bi sürede form bulabilir. tabi takıma da alışması lazım. kendini bulursa baya yararlı bi transfer olur kesinlikle.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 galatasaray alemine hayirli olmasi dilegi ile.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kaliteli bi adam ya hakan yakın nıe öle diosunuz[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hakan Yakın'ın transferi çok iyi oldu bence. Yarın 15.30'da Ze Roberto imza atıcakmış bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 galatasaray.org'ta açılınca derhal hakan yakın'ın formalı fotoğrafı geliyor kocaman.bide eblek çıkmış adam.iiki transfer yaptık..[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 transfer yapilmaz edilir :P :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 umarım eskı formunu tutar.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 fenerbahçe geçen sezon'un devre tatilinde çok urağraşmıştı ama stuttgart'a gitmişti.bence gs adına süper bir transfer[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ze Roberto gelicek diye duydum? Gazetede yazıyordu bugun. lan noluyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 eheueheuehue[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: 333, 26 Ocak 2005 11:08 tarihinde demiş ki: Ze Roberto gelicek diye duydum? Gazetede yazıyordu bugun. lan noluyor. yanında locatelliyide aliyorlarmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 locatelli kimdir ya off , felipe'yi geri istiyorum ben : /[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ze roberto hangi takımda oynuyor ?[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Almanyada da neredeydiBayern M. olabilir[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bayern'de 96276181723 maçın çoğunda 11 çıkarken neden gs'ye gelsin ze roberto ben anlamadım[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fragmatic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hakan Yakın transferinin bu kadar hızlanmasının tek nedeni Yönetimin Hagi nin gönlünü almak için yapıldığını düsünüyorum . Ze Roberto ya gelince galatasarayın Brezilya Milli Takımının ilk 11 inde daimi yer alan bir oyuncusunu transfer edecek kadar bir butcesi oldugunu zannetmiyorum bence asparagas haber . Lucatelliinin transferi ise cok gereksiz bir girişim olur . Bu kadar fazla transfer yapılma istegi heralde takımın transfer aclıgından olsa gerek .Hatırlarsanız Conceicao Galatasaray a geldiginde havaalında daha ismini bile bilmedikleri adama mükemmel bir ilgi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar