Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ciddi bir soru

Sequo

Öne çıkan mesajlar

hala yazıyorsun lectre? gizli hayranlığını başka yerlerde gider sen bana gerizekalı dersen bende çok rahat s**** git derim bu kadar basit.

şimdi hala duygu sömürüsü yapmaya devam edebilirsin dilediğin kadar "bağnaaa küfretti diye" şikayette edebilirsin.

ama herkes hak ettiği cümleyi alır. sen o s**** kelimesini haketmiyorsun aslında ama çok da ayıp olmasın diye biraz daha yüceltilmiş halini söyledim.

iyi bir şey yani.

artık yazma pls. uzaklaş. hayran değilsen gidersin madem umursamıyorsun bu mesajımıda umursama cevap verme.
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo onu bana değil herhangi bir moderatöre iletmelisin. ben kendi kendimi banlayamam kardeşim.

bana gerizekalı diyen adama s*** git demek benim özgürlüğümde olan bişey ve özgürlüğümü kullanıyorum varsa bir yaptırımı onada razıyım şimdi bana değil gidin moderatörlere ağlayın.
Sosyal ağlarda paylaş

@seq o posttan önce beynini nerende taşıyorsun, cahilliğin vs gibi ithamlarını görmezden geleyim yani?

@aquila, evet noyan benim gözümde forumun i*nesidir, sansürlemeye karşı bir şey demedim, kelimenin sözlük anlamına ve forumda sergilediği davranışlara, konu olduğu videolara baktığımızda zaten bunun gerçekliğini anlayabilirsin çok rahatlıkla.

şu konuyu açmakta bildiğin düz aptallık, ki cevap veren bile yok herkes geyik peşinde.

ortada sergilenen üsluba baktığımda aman aman temizim demiyorum ama, en azından insanım diyebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Lectre said:

Yani trollendiğin için trollenmeyen kişiye karşı kampanya mı yürütüyorsun?

zegnada trollenmiyor onuda mı trolleyelim gidip?

Ps ile kaslarını genişletmeyi, forumun i*nesinden u...u almayı, cinsiyet değiştirme kadar hassas konular olarak mı görüyorsun?

laurelin gelip hayatında yaptığı köklü bir değişikliği bizimle paylaştı, ve bizden gelen feedbackle biraz rahatlayıp, belki süreci %1 daha hızlı atlattı.

seni trollemesek bu aptallığın düzelecek mi?

şöyle bi okudum hayatımdan 10 sn boşa gitti. pardon ama beynini nerende taşıyorsun. Ya senin bu cahilliğini napacaz? Arada kaynamıyorsunda.

Duygu sömürüsü yapınca haklı olmuyorsun. Bide okuduğunu anlamayı öğren. Beyninide kıçında değil kafanda taşı

Sequo said:

"Lectre çok pis sokmuş yalnız" olm 10 yaşındaki kürtler gibi tartışacaksanız az öteye gidin.

Azcık açılın fakir kalitenizle konuyuda piç etmeyin. Bağcılar kişiliğinizden arının lan azcık. Medeni 2 cümle yazın şuraya.

Vingtor zaten hangi konuya girsen kalitesizliğini kusuyorsun. O yüzden ciddiye bile almıyorum şu mesajını.

Sequo said:

Lectre said:
...

Anneciğin terbiye verememiş sana. Ben veririm ama üstlenirim ailecek terbiyenizi alırsınız :)

Yetemediğin zaman hakaret mi edersin sen. Cnm ya.

Sequo said:

Lectre said:

Sequo said:

Lectre said:
...

Anneciğin terbiye verememiş sana. Ben veririm ama üstlenirim ailecek terbiyenizi alırsınız :)

benim 2 üstümedeki mesajlarına baktığımda kime terbiye verilmediğini anlayabiliyorum, ben sana hakaret etmek için gerizekalı demedim, gerçekten zeka geriliği olduğunu düşünüyorum sende.

acınası bir yaratıksın.

Saol cnm şimdi bi s*** olup gider misin konumdan yeterince ağladın.

şurda iki dakka kaliteli bişey tartışalım.

lütfen pls.*lol*

Sequo said:

adam hala inatla yetolukla yazıyor madem çok kalitesisiz lütfen bak tekrar yazıyorum bi s*** olup gidiver.

burada seni tatmin etmekle uğraşmayacak kimse seni. hem şikayet edip hemde karı gibi her yazdığıma cevap vermek aslında ne kadar özendiğini gösteriyor.

azcık piskoloji falan okursan hareketlerinin nefretten çok hayranlık olduğunu anlayacaksın.

insanlar laf sokmak amacıyla bile nefret ettikleri kişiyle karşılaşmak istemezler.

anca gizli hayranlıklarını bu şekilde sergilerler.

Sequo said:

hala yazıyorsun lectre? gizli hayranlığını başka yerlerde gider sen bana gerizekalı dersen bende çok rahat s**** git derim bu kadar basit.

şimdi hala duygu sömürüsü yapmaya devam edebilirsin dilediğin kadar "bağnaaa küfretti diye" şikayette edebilirsin.

ama herkes hak ettiği cümleyi alır. sen o s**** kelimesini haketmiyorsun aslında ama çok da ayıp olmasın diye biraz daha yüceltilmiş halini söyledim.

iyi bir şey yani.

artık yazma pls. uzaklaş. hayran değilsen gidersin madem umursamıyorsun bu mesajımıda umursama cevap verme.

evet lan alıntılayınca ne güzel oluyormuş aquila.

hadi kaçtım ben, kaliteli muhabbetinizi bölmeyeyim :)

sequo nolur affet beni banada ayır az u...u, çok büyük hayranınım gezdir beni, aileme terbiye ver barışalım.

hatta yarın müsaitsen dava falan aç.

iyi geceler.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre deki duygu sömürüsüne bak kendi mesajlarını yayınlamıyor asdjhasd

Hakkaten beynin nerde lectre?

Giderken uyuşturucu falan yazmış aksdjaldsj yetemiyorsun lectre yetemediğini de anlayınca küstüm ben gidiyorum ayağına bi ton 8 yaşında çocuk misali saçma sapan cümlelerle gidiyorsun.

tamam kardeşim sana da ayırırım ama git yeterki.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Lectre deki duygu sömürüsüne bak kendi mesajlarını yayınlamıyor asdjhasd

Hakkaten beynin nerde lectre?

salak uzun olmasın diye kendi ... ladığı mesajların suçunu bana kesti ya lan ahahahahahaa.

ben direk senden alıntıladım, beynim yerinde.

ya bu kadar mı laf sokabiliyorsun? bu mudur yani maksimumun? napacaksan annene mi koşacaksın ağlayarak? dava mı açacaksın? adam mı tutacaksın? noyanını mı salacaksın?

lol.

şu forumda kaç kişiyle tartıştım ama şöyle salakça bir şeyden karşıdakini vurmaya çalışıp fail olanı ilk defa görüyorum ahahahahahahaa.

eyvallah güle güle yatıyorum şuan, nn ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...