Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarın kapama düğmesine basmışım gibi kapanması

Redeagle

Öne çıkan mesajlar

Sorun aynen bu arkadaşlar /:

Geçen gün parça değişimi için vatan'a götürdüm. Oradaki adam içini biraz kurcaladı. Sonra anakartımdaki bir sorundan yeni parçayı almadan kasayı eve götürdüm. Şimdi kasayı eve yeniden kurduğumdan beri düzensiz aralıklarla makine kendini kapamaya başladı.

Mavi ekran yok, hata buldu diye kendini kapayıp restart etme yok, mesaj yok, harddisk zarar görmüş olabilir uyarısı yok, bilgisayar beklenmedik bir şekilde kapandı uyarısı yok.

Makine çalışırken sanki kapama tuşuna basmışım gibi bir cıt sesi geliyor. Önce kasanın çalışma sesi kesiliyor, sonra ekran gidiyor. Makine kapanıyor. Tekrar açtığımda herhangi bir sorun olmamış gibi normal açılıyor.

Vatan'a makineyi götürdükten sonra değişen şey kasamın iki tarafı önceden açıktı. Şimdi adam kapalı teslim etti diye kapalı tutuyorum. Ama sıcaklıktan kapanıp mavi ekrana falan düşmüyor. Sanki ben kapamışım gibi davranıyor. Nedir bu? Adam napmış? Tahmin edebilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Power reset dugmelerinin pinleri i cek anakarttan.

Bu isinma falan degil, kut diye sasi aliyo da olabilir bi yerden.

Kablolari kontrol et kasaya acik degen soket falan var mi diye

Bunlardan sonra hala devam ediyosa once pau yu degistirerek basla, sonra anakart ram cpu diye gidersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...