Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Arkadaşlar bir sürü mp3 yada video yada resim birikiyoda birikiyo sşzce hangisi mantıklı dvd writer alıp dvd lere mi çekmek yada HDD alıp HDD lere mi atmak sonuça harcama açısından düşünürsek. Bir DVD Writer 100 dolar. Bir HDD (120GB) 100 dolar. HDD alınca iş bitiyo.Ama dvd writer alınca birde 30 tane dvd amalısın mesela 120 GB için.30DVD de 30YTl yapıyo.Off ya kafam karıltı işte siz ne düşünüyosunuz?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 cd lerde saklamayı her zaman uygun bulmusumdur[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 beşiktaş ta bir çarşı varya karman çorman olan, sinanpaşa sanırım, oranın en üst katında her taraf boş cd/dvd satıyor, DMS var orda 50 tane 4xDMS dvd-r ı 23 milyona aldım. tanesi 47 kuruşa denk geliyo. daha çok alırsan fiyatı daha da düşüyor. ayrıcana DVD arşiv için çok iyi, 25 tanesi küçücük bir kutuda 100 gbdan fazla ediyor :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Kadıköy'deki DMS'de 25'li pakette DVD-R 11YTL'ydi yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arada bende araya bi soru sokuşturmak istiyorum bu dvd olayıyla ilgili. internal dvd 100 dolar external ne kadardır? (yani bende cd-rw/dvd combo var ama dvd yazmak daha mantıklı artk)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben paso cdlerimi kaybediyorum her türlü hdd alırım ama düzenli tutarım onu da.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eskiden ben de cd tercih ederdim ama 50 tane cdyi ordan oraya taşıyıp, bilgisayar formatında hepsini teker teker düzenlemek gerekince sıkıldım external hdd alcam[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 karar vermesi zor.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar