deggial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 asus p4p800s anakartım var.. istihbaratlarımın elde ettiği bilgilere göre , asus anakartlar gerçek sıcaklık değerinden 10derece kadar düşük gösteriyolarmış CPU sıcaklığını.. Ve bazen 58-59 dereceyi gördüğüm oluyor benim. Eğer bu duyduğum aldatmaca gerçek ise benim işlemcinin fazla ömrü kalmadı demektir... Lütfen bilen birisi bunun doğru olmadığını söölesin .. ; _ ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bir de ASUS anakart sahibi arkadaşlaaar~! .. sizin de Realtek ethernetiniz çok geç açılıyor mu..? Hatta, eğer karşı tarafta başka bilgisayar açıksa bi 40-45 saniye Windows başlangıçta takılıyo. ethernet diğer bilgisayarı gördüğü zaman da disket sürücüsünü kontrol ediyor ve sonra düzeliyor... *sigh* .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hurafe bunlar, asus un kendi forumlarında sorabilirsin baya ilgililer de ciddiye almazlarsa şaşmam böyle bir iddia yı[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hmmm... soracağım ... çok teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Evet Asuslarda ethernet geç açılmaya sebep oluyor. Doğrudur. Evet Asus anakartlar cpu sıcaklığını 9, 10 derece düşük gösterir doğrudur. Eğer işlemciniz prescott (ki büyük ihtimale öyledir) ise yani P4E (socket478'de 2.8, 3.0, 3.2) serisi ve p4 2.4A ve p42.8A (Bunlar da 533 FSB) ise 70C çok yüksek bir sıcaklık değildir. Çünkü prescottların çalışma ısısı daha yüksektir.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Aha işte beynime bu çelişkiyi sokan insan : aktiftablet ... -_-' ... olum su son yazdığın cümleyi de ekleseydin ya ha bire bana 10derece düşük gösteriyo derken ... 70C normal diyosun yane ... hmm.. neyse sonra yüz yüze konuşurus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu arada ben ibo... :D ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 owww... bi de .. ASUS için BIOS update edicem. AMI uzantılı bi dosya verdiler bana ... Ama öylece kalakaldım. Ne yapcam ben bu dosyayı beah ~! ^^ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İşlemci ısısını 10 derece daha düşük göstermesinin nedeni Sıcaklık - 10 yapmasından dolayı değil ama o konuda bir yanlış anlaşılma olmasın. İşlemci ısısını ölçen sensörlerin yerinden dolayı böyle bir fark oluyor 9-10 derecelik.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Anakartlarda sensörler işlemci soketiin hemen altında bulunur. Bu mesafeden ısı ortalama 9, 10 derece düşük ölçülür. Diğer anakartlar ölçtükleri sıcaklığın ortalama 10derece üstünü gösterir bunu hesaba katarak. Asus ise direk gösteriyor. Prescott lar için 70 normal bir değer. Ama daha yukarısına çıkmamak lazım. 75i falan geçiyosa sıcaklık anormal denebilir.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 prescotda75 normalse amd athlon var bende 90 derecede bişi olmaz!!! benim anakart asus a7n8x-e overclocklu 49derece gösteriyor yani şimdi 39 derecemi benim athlon 2800+ ??? bide realtek ethernet p4 lerdemi? bende marvell yukon[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Hayır o intel işemciler için geçerli sanırım. Ayrıca AthlonXP öyle çok ısınmıyo. Senin ki normal.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yok disket sürücüsü zaten disabled gayet de memnunum 3.2ghz @ 3.4ghz ~ 40-45 derece[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 asus p4p800 um var islemci sıcaklıgım 29 30 derece de gosteriyor. Ethernet chipsetim 3com[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Onlar işemcinin boşken ki sıcaklıklarıdır. Şöyle yüklenin bakalım. En iyi yüklenme, prime95 ve superPİ yi aynı anda çalıştırmaktır demiş atalarımız. Intellerde HT olduğu için , AMDlerde bir tanesi yeter. En az yarım saat çalışsın. İşlemcinizin ne kadar ısınabileceğpini böyle öğrenirsiniz. Benim prescott 2.8 @ 3.5 55C civarlarına çıkıyor.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Acaba doğalgaz yerine ısınmak için işlemcimin sıcaklığından nasıl faydalanabilirim. Fikirlere açığım. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben de yüklenmiş sıcaklığını verdim haha komik misiniz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Fistan, 28 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:...benim anakart asus a7n8x-e overclocklu 49derece gösteriyor yani şimdi 39 derecemi benim athlon 2800+ ???.../quote]Fistan senin değerler gayet iyiymiş hem de voltaj da arttırmıştın hatırladığım kadarıyla. Ben voltaj arttırmadan 185 FSB'ye çıktım işlemci sıcaklığı 51 derece civarında. Compile işlemi sırasında ve oyun oynarken 57-58 gördüm.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deggial Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 3D rendering + Divx Encode etme + hesap makinesinde 150000'in faktörüyelini hesaplatma ... tüm bu işlemleri zorladığımda HT 2.8 Ghz Prescott işlemci 58-59 gösteriyo işte. Yani 69'a tekabül ediyo o zaman... -_-" ... Neyse öyle böyle bu şekilde kullanmaya devam ederim sanırım ... teşekkürler ilginis içün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
deggial Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 3D rendering + Divx Encode etme + hesap makinesinde 150000'in faktörüyelini hesaplatma ... tüm bu işlemleri zorladığımda HT 2.8 Ghz Prescott işlemci 58-59 gösteriyo işte. Yani 69'a tekabül ediyo o zaman... -_-" ... Neyse öyle böyle bu şekilde kullanmaya devam ederim sanırım ... teşekkürler ilginis içün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar