xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 eyvallah onu hallettim. simdi bi eksik var burada. fotograflar icine aktarilan 3.258 diyor. icloud'a bakiyorum 466 foto ve 4 video var diyor. tum fotograflari cek al gotur dedim ama bir yerde eksik yaptigim bir sey var kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 iCloud photos'tan ben de çok memnundum ama nette okuyorum sıkıntı yaşayan falan da çok ya. fotoları kaybolanlardan falan bahsediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Uzun süredir google drive, google photos üzerinde saklıyorum belgeleri ve fotoğrafları. Herhangi bir sorun yaşamadım. Cihazlardaki dosyaları falan otomatik yükleme olayı da düzgün çalışıyor. Aramak, bulmak kolay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 bu ben de böyle ariza cikarirsa ben de oyle yapabilirim herhalde. bildigin icloud.com'dan manuel yukledim yav. :-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar