Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 tecil bitti, sürekli de engel olunca hayatıma gidip kurtulayım dedim ben de hiç yüksek lisanstı, yurt dışıydı vs. kastırmadım. valla bakalım ne bok yiyeceğiz ben de merak ediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 akıllı telefon kullanacaksan en büyük problem şarj. priz çok kısıtlı ve hep sıra olur. ayrıca telefonu bırakıp gitmek %50 ihtimalle çalınması veya yakalanması demek :) bizim orada belli komutanları belli aralıklarla priz gezerdi toplardı telefonu hehe... bunun çözümüde yanında şarj istasyonu taşımak. hem yatakta falan şarjın bitmez, hemde prize şarj istasyonunu bırakırsın çalınırsa üzülmezsin. ha bide moralini bozma :) askerlik çok kolay değil ama çok kötü değil. survivora yarışmacı olarak katılıyosun gibi düşün, biraz kürtlüsü işte onun sfsdgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Masakari said: Tamam işte senin gittiğin yerde yaptım. 39a 14 orası. Sen alayda mısın taburda mı? Kıbrısta birlikler çok dağınık. Mesela alay güzelyurtta ama 1tabur doğancıda, tank taburu girneye giderken. Bu arada Kıbrısa gidiyorum diye sakın yazlık kıyafetle gitme, yanına içlik al. valla yine bizim orada yapan bir arkadaş girne'nin içinde olacaksın sen demişti. alay mı oluyor orada tabur mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 DarKRideR said: bir de kıbrıs'ın iyi olan tümenine gidiyorum asdfasd 28. tümen varmış mesela ruh hastası komutan, aşırı tatbikattı vs. bölgesi. tatil köyü diyorlarmış askeriye de işte çatışmadan çıkmış elemanları falan buraya gönderiyorlarmış. adanın doğusuna bakıyorlarmış. 39. tümen benim, batıya bakacakmışız işte. girne de boş boş oturup bol bol tatbikata çıkıyormuşuz. en rahat yer diyorlar, çarşıya çıkmak en büyük aksiyon falan diyorlar sadfsd bir de muhabereciyim ben. bayağı kolay olur senin askerlik dediler de bakalım. 28 berbat bir yer. Tabi yerine göre o da farklılıklar gösteriyor. Evci çıktığımda astek arkadaşın bölüğünede gitmiştim güzelyurta. asker olta sallayıp balık tutuyordu. Şansımızı silkeleyim dedim görünce. Biz çöldeydik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ha evet elleso hatırlatmış power bank al bir iki tane lazım olur. ben gazinoda çavuş olduğumdan rahattım da herkesin problemi oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 4.5 sene kıbrısta okul okuyup 28.tümen 28.alay tank taburunda askerlik yaptım. 349 kd olarak telefon soksaydım hala bitiremezdim falan. ayrıca askercell falan kıbrısta yiyor mu ya hiç sanmıyorum. kıbrıs için lefkoşada domalır alırsın durumuna göre, hiç telefonla falan gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Milletin dediği gibi acemilikte sokma usta da sokarsın. Ben iphonu yakalatmıştım çarşı cezası aldım birde telefonu teskereye kadar vermediler. Yakalatmazsan sıkıntı yok. Ben gece silahçısıydım telefonu yakalayan da Astekti yakalamak derken adamı numarasını vermişti bişi olursa ara diye kendi falan da arıyordu beni. Buna rağmen bigün arama yapacaklarmış bölükte direk geldi ben uyuyorken uyandırıp üstümü aradı cins midir nedir. Kıssadan hisse komutanlara güvenme sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 astek mi yaptı bi de bunu. bak sinirlerim bozuldu şimdi hala atamadım askerliği üstümden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Madcat said: 4.5 sene kıbrısta okul okuyup 28.tümen 28.alay tank taburunda askerlik yaptım. 349 kd olarak telefon soksaydım hala bitiremezdim falan. ayrıca askercell falan kıbrısta yiyor mu ya hiç sanmıyorum. kıbrıs için lefkoşada domalır alırsın durumuna göre, hiç telefonla falan gitme. askercell kıbrıs'ta geçmiyor zaten, yani geçiyor da gidip kktc turkcell'den almak gerekiyor buradan aldığın olmuyor. herkes orada telsim'den al diyor işte ama onda da inzibat vs. yoklayıp, fırsat bulup al diyorlar. suç üstü vs. yapıp götürebiliyormuş inzibat yine telsim olduğundan, mobilli sim aldığından vs... acemiye götürmeyeceğim ya net karar verdim. telefonu da kıbrıs'a boktan bir tane ile gidip oraya kargolattıracağım tahminen. bugün avea vs. gidip adam gibi yurt dışı tarife var mı soracağım işte ilk çarşıya çıkana kadar da onla idare ederim ufak ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Sorma ya bölük komutanı göreve gittiydi bunlara kaldı bölük, güç gösterisi için arama yapacaklar ya. Arada ben kaynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Bu arada acemilik çok süper beyin boşalıyor hiç bişi düşünmüyon hayatla ilgili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 bakalım ya ben de biraz kafa dinlemek istiyorum sfsad tek eksiğim boyun cüzdanı ve casio kol saati şimdilik safsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 boyun cüzdanı faydalı... cepli dona para bayma. cepli don pişmanlık asdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 casioyu orjinal al gidip boktan alma su fln geçer 2 güne bozulur saatsiz kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 ben de kıbrıs'ta yaptım. Girişte ve çarşı dönüşlerinde donuna kadar arıyorlar. Sim kartı bulmuştu bizim teğmen, taburun en güzel, dikenli köşelerinde süründürmüştü elemanları :) götürecekseniz pahalı telefon götürmeyin çalınır bir şekilde. Yer değiştirme çok oluyor. Türkiye'de ki hatlar yurtdışı olarak çalışır, yerel gsm hattı almak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 En onemli itemlari unutmusun. Gerco ben bedelli yaptim belki de en onemsizleridir asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Hacı acemilikte askercell de olsa zaten veriyorsun sonra onlar telefonları dagıtıyorlar bir ara. Askercell de gelecek diyorlar gelmiyor yani önceden al mutlaka. Onun dısında silahlığa teslim ediyorsun sabah 6 da aksam 6 da da silahlıktan alıyorsun telefonunu. Usta birliginde utanmasan laptop götürürsün pek karışan görüşen yok ama acemilik sakat. Telefon kartı da ben 1 tane telefon kartıyla bitirdim acemiligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Arma said: DarKRideR said: bir de kıbrıs'ın iyi olan tümenine gidiyorum asdfasd 28. tümen varmış mesela ruh hastası komutan, aşırı tatbikattı vs. bölgesi. tatil köyü diyorlarmış askeriye de işte çatışmadan çıkmış elemanları falan buraya gönderiyorlarmış. adanın doğusuna bakıyorlarmış. 39. tümen benim, batıya bakacakmışız işte. girne de boş boş oturup bol bol tatbikata çıkıyormuşuz. en rahat yer diyorlar, çarşıya çıkmak en büyük aksiyon falan diyorlar sadfsd bir de muhabereciyim ben. bayağı kolay olur senin askerlik dediler de bakalım. 28 berbat bir yer. Tabi yerine göre o da farklılıklar gösteriyor. Evci çıktığımda astek arkadaşın bölüğünede gitmiştim güzelyurta. asker olta sallayıp balık tutuyordu. Şansımızı silkeleyim dedim görünce. Biz çöldeydik resmen. benim kardes 28. tumen de yapmisti da, cocuk hayatindan bikmis olarak geri gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar