serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 TR altyazılı versiyon. The Last of Us ile takaslamak istiyorum. Until Dawn da olur üzerine fark veririm. Yok takas değil satın almak istiyorum diyen de mesaj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 last of us 10$ falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Nerede yav? Bir de onu fiziksel alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Amazondan aldim 9.99a g2a da falan 10-13$ arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Kaça veriyorsun satın alsak? Fiziksel kopya bir de değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 He ya fiziksel. Valla bir arkadaş istediğim takası önerdi konuşacağız. Eğer o olmazsa bir şekilde anlaşırız problem olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar