hattok Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 S.a arkadaşlar ben stronghold kingdoms gibi bi oyun arıyorum online harita üstünde kurulup gelişiyorsun falan, var mıdır bildiğiniz? web base ya da client fark etmez (gerçi client fark eder mac osx olması lazım xd) Neler önerebilirsiniz, Stronghold kingdoms denedim türkiye serverındayım perişimde adam bana saldırıyo öyle saçma bi durumdaydı bıraktım ben de . Suanda telefondan Tactics rpg oynuyom square enix'in Heaven strike,, baya güzel öneririm telefondan oyun sevenler için. Aradığım şey Strateji ama. Böyle hatta Lords of the realms 2yi bilen varsa o kafalarda bişeyler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 A.s inşAllah aradığını bulursun karşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Anno Online ı denedin mi? Hani zevk ve renk meselesi ama hoş geldi bana. Birde bu tip strateji oyunlarında artık trend mobile. Millet deli gibi mobile dan oynuyor stratejiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 sadman said: A.s inşAllah aradığını bulursun karşim inş GARTAŞIM @serkan Valla oynadım, settlers da oynadım aslında settlers tam istediğim ama nedense ısınamadım ya. Tekrar mı oynasam acaba settlers. Stronghold cok güzeldi ama nedense herkes biniyor üstüne anlamadım ehuae xd mobilde neler var? var mı oynadığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 http://i.imgur.com/Fyv3TG1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Senatry online stronghold kingdoms kadar derin değil ama eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar