Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam arkadaşlar :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çalısmassa oyle ısyan eder dırek cozemıom dıye walla yan basmıcaktın penth. otur essek gıbı calısan tıpler war ay pardon ınek gıbı onnar gıbı ol bıraz
*!basını duwara wurur*[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
said:
PhalanX, 11 Kasım 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 11 Kasım 2004 18:47 tarihinde demiş ki:
I KİSS YOU SOO!!!

Of tükenç.

lol tükenç ahah[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
20 saat we 15 sayfa mı ?
yeni bir üye için mi ?
allah belanızı wersin be.
edit=lafım herkese değil tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo

[Bu mesaj Sly-One tarafından 12 Kasım 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çok kabasın hans git fransızca kursuna yazıl![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Birileri bu konu ile egonun tavanına vurdu vuracak ama dur bakalım hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
kaç gündür devamlı "Selam arkadaşlar :)" top priority de bir topic, dedim noluos bre.. bir baktım ki, anlaşılıyor hemen ilk sayfada :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
  • Admin
Mesaj tarihi:
sharky de teknik kelimeler le çapkın bi adım atmış topice
coolunuz[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea
Mesaj tarihi:
tamam şimdi az bi gidin uyuyun artık yeter.
sonrada 10 sene sonra gelip burda yazdıklarınıza gülün yada gülünmeyecek şeyler yazın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar ben gaffur . Topici gördüm merak ettim bu arada nasıl admin olunuyo acaba plz yardım edin . ? Bi arkadaşım burda alan sorumlusu de o dedi admin olabilirsin sen dedi .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 12 Kasım 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
said:
CraftedbyMalibu, 11 Kasım 2004 06:21 tarihinde demiş ki:
Uzaylı gören masum köylü. KOÇUM BENİM.
AHAHAH süper :)

biraz geç düştü jeton ama konuyu tek cümle ile iyi özetlemiş hehe.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Geçirelim bari .
dimi dimi ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...