Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam arkadaşlar :)

Angel_85

Öne çıkan mesajlar

said:
Angel_85, 11 Kasım 2004 18:06 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar napmışsınıs başlıımı ama yaa :(( NS mafediyo zaten :((

selin bosver sen ns calismana bak.. yarin sinavdan cikinca biyerlere gider sinir atariz ztn ns çok kasti beni :) ama tabii ns çalisiyo olmamiz gece cafe dorm'a gidicek olmamizi engellemiyo lol[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 11 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
NS ne şimdi çok merak ettim ? ben patiye böyle güzel kızların gelmesi taraftarı değilim :D

ns= natural science

fizik görüyoruz aslinda[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio

Sosyal ağlarda paylaş

ns sux hakkaten ya off of bırakın bıraz hayata bakın ns ınsanı asosyal yapar cok ustune gıtmeyın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 11 Kasım 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
''ns sucks''? siz teknik resim almadınız mı yahu :)

*!İTÜde teknik resim ödevlerini bitirmek için ölenlerin anısına*

evet bizim bi arkadas var teknik resim sayesinde küfür haznemi genisletti adam lol[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 11 Kasım 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
*!Önce 85'li diye ufacık çocuk diye düşünür. Sonra bir hesaplar ki 19 yaşına girmiş kocaman bir apla olmuş*

İmdakkkk yaşlanıyoruzz....

Hepimiz ölcezzzz......

Bak buna ciddi ciddi katılıom. Bırak kardeşim bile üniversiteye başladı daha dün ortaokula gidiodu :P[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun.
XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 11 Kasım 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
''ns sucks''? siz teknik resim almadınız mı yahu :)

*!İTÜde teknik resim ödevlerini bitirmek için ölenlerin anısına*

İç mımarım abicim artık bı sey deme ustune :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bizim fakültenin orda üstünde bir çizim masasında teknik resim ödevi yaparken şehit olmuş iskelet halindeki adamın olduğu tshirti alacağım hehe, abi bıktım sabahlamaktan yatay geçiş yapamazsam daha o_O olmaya devam edeceğim uzun süre hehe.

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Kasım 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

euheuhe al bencede :D cızım yapmak bencede hıc zewklı deıldır bende sana mımar sınan da gunde 16 saat bı tablo yapmak ıcın ugrasan arkadasımın hayat oykusunu anlatsam aglarsın heralde :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 11 Kasım 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 11 Kasım 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
Abi ben feci tırsmaya başladım, yapamıyorum soruları
İMDAAAAAAAAK!

make-up ne zaman biliyo musun? bari ondan geçelim

Abi ben yan bastım direk ÇÖZEMİYOM LAN![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 11 Kasım 2004 18:23 tarihinde demiş ki:
said:
zaidral, 11 Kasım 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 11 Kasım 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
Abi ben feci tırsmaya başladım, yapamıyorum soruları
İMDAAAAAAAAK!

make-up ne zaman biliyo musun? bari ondan geçelim

Abi ben yan bastım direk ÇÖZEMİYOM LAN!

Boyle durumları bılırım ertesı gun sınwadan sorra ya bu rektorun bu uni nin bu dunyanın ya gelın 2 gram quest yazayım fsfs lol[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Sosyal ağlarda paylaş

Hooop hemen yılmayın ns den gecersenız belkı bı sey olur kolayınıza fln gelır yılmak yok çalış çalış
*!Kırbaçlar *[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...