Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam arkadaşlar :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Angel_85, 11 Kasım 2004 18:06 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar napmışsınıs başlıımı ama yaa :(( NS mafediyo zaten :((

selin bosver sen ns calismana bak.. yarin sinavdan cikinca biyerlere gider sinir atariz ztn ns çok kasti beni :) ama tabii ns çalisiyo olmamiz gece cafe dorm'a gidicek olmamizi engellemiyo lol[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio

Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 11 Kasım 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
NS ne şimdi çok merak ettim ? ben patiye böyle güzel kızların gelmesi taraftarı değilim :D

ns= natural science

fizik görüyoruz aslinda[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio

Mesaj tarihi:
ns sux hakkaten ya off of bırakın bıraz hayata bakın ns ınsanı asosyal yapar cok ustune gıtmeyın[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
''ns sucks''? siz teknik resim almadınız mı yahu :)

*!İTÜde teknik resim ödevlerini bitirmek için ölenlerin anısına*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 11 Kasım 2004 18:11 tarihinde demiş ki:

*!İTÜde teknik resim ödevlerini bitirmek için ölenlerin anısına*

evet bizim bi arkadas var teknik resim sayesinde küfür haznemi genisletti adam lol[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..

Mesaj tarihi:
Yaf aslında dün geldiinizde ben uyuodum, çalışamadım sizle, çalışamıom zaten kendim de sinir oldum, gece gelin göz gezdiririz hem biras? Bensiz çalışmıssınız sinir oldum nihih :PpP

[Bu mesaj Debby tarafından 11 Kasım 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 11 Kasım 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
*!Önce 85'li diye ufacık çocuk diye düşünür. Sonra bir hesaplar ki 19 yaşına girmiş kocaman bir apla olmuş*

İmdakkkk yaşlanıyoruzz....

Hepimiz ölcezzzz......

Bak buna ciddi ciddi katılıom. Bırak kardeşim bile üniversiteye başladı daha dün ortaokula gidiodu :P[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun.
XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Mesaj tarihi:
noluyo bütün okul toplanıp paticiği elemi geçireceksiniz yahu.
Hmm yeni darbe olmasın sakın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 11 Kasım 2004 18:11 tarihinde demiş ki:

*!İTÜde teknik resim ödevlerini bitirmek için ölenlerin anısına*

İç mımarım abicim artık bı sey deme ustune :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Ben bizim fakültenin orda üstünde bir çizim masasında teknik resim ödevi yaparken şehit olmuş iskelet halindeki adamın olduğu tshirti alacağım hehe, abi bıktım sabahlamaktan yatay geçiş yapamazsam daha o_O olmaya devam edeceğim uzun süre hehe.

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Kasım 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 11 Kasım 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
Abi ben feci tırsmaya başladım, yapamıyorum soruları
İMDAAAAAAAAK!

make-up ne zaman biliyo musun? bari ondan geçelim[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3...
Mesaj tarihi:
euheuhe al bencede :D cızım yapmak bencede hıc zewklı deıldır bende sana mımar sınan da gunde 16 saat bı tablo yapmak ıcın ugrasan arkadasımın hayat oykusunu anlatsam aglarsın heralde :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
said:
zaidral, 11 Kasım 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
said:
İMDAAAAAAAAK!

make-up ne zaman biliyo musun? bari ondan geçelim

Abi ben yan bastım direk ÇÖZEMİYOM LAN![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Delanoresse : olm imansiz pic olarak destek vermen lazim bana
Penthesilea : tamam abi hemen
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 11 Kasım 2004 18:23 tarihinde demiş ki:
said:
zaidral, 11 Kasım 2004 18:20 tarihinde demiş ki:
said:
İMDAAAAAAAAK!

make-up ne zaman biliyo musun? bari ondan geçelim

Abi ben yan bastım direk ÇÖZEMİYOM LAN!

Boyle durumları bılırım ertesı gun sınwadan sorra ya bu rektorun bu uni nin bu dunyanın ya gelın 2 gram quest yazayım fsfs lol[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
yaaaa ama buu hoşgeldin topiciii! :(((

siz çizim falan demşsiniz! :((

bu arada ns hakkaten çok zor bana yardım edinn!
Xaer penth hadi gelin böle olmicak başbaşa verirsek yapariz hihihi :))))
Mesaj tarihi:
Hooop hemen yılmayın ns den gecersenız belkı bı sey olur kolayınıza fln gelır yılmak yok çalış çalış
*!Kırbaçlar *[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
nsden geçersiniz ama teknik resim başında ancak şehit olmak mümkündür :) tamam abarttım hala canlı olanlar var heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
taktı teknıge bu da :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Hoş geldin aramıza ey yolcu...[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 11 Kasım 2004 18:23 tarihinde demiş ki:
Abi ben yan bastım direk ÇÖZEMİYOM LAN!

E ders çalışmıorsunuz ki abicim çözemezsin tabi :) Boşver sen cafeyi falan ders çalış :P[signature][hline]Charles Rhadamantis

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...