Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bende çarşamba günü başvurucam. 3 sene once 4 günde çıkmıştı vizem kirismiz zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Goering said: ispanya hizli vize verenlerden en yavasi cek+isvicre sanirim schengen icinde ben 3-4 gun icinde almistim... isviçreye mayıs ayında arkadaşlarım başvurdu 14 15 gün fln sürdü vizenin çıkması. çıkan vizede 5 gün sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 bingildak said: saymadım ama herhalde benim 20'den fazla schengen'im var. üzerime mal var, borsada hisse senedim var, bankada param var. hafta sonu ispanyaya gidip para harcayacağım diyorum. hala onun bunun çocukları bana avrupa birliğine kaçak girmeye çalışan mülteci muamalesi yapıyorlar. gerçekten tiksindim artık avrupadan da schengenden de. Vize için pasaportunu verdiğin ülkenin ne kadarlık bir kısmını temsil ediyorsun? Cevap orada işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Gitmeden çok erken başvurman lazım. Bu yaz doluydu, randevu alamadım. 2-3 ay öncesinden vizeni al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 şunu tekrar yazayım da. acil vizeye ihtiyacınız olursa 300tl fazladan verip italya vipten başvurun. randevu yok, vizenin çıkması da 2 gün maksimum. ki yazın bile öyle. nereden aldıgınızın da önemi yok, bugüne kadar 15ten fazla vize alıp, hepsinde farklı ülkelerden girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 abi işte çok farklı şeyler duyuyorum onunla ilgili ya. yıllar önce ispanya vizesi istmeiştim mallorca için vermediler, gittim fransadan aldım. adam bi ton soru sordu niye gidiyorsun fransaya falan, eğer başka ülkeye gidersen bir daha vize alamazsın falan dedi. verdiler, gittim mallorcaya, geri geldim falan sorun olmadı. geçen eşimin arkadaşı anlattı, kız vizesini italyadan almış hollandaya girerken bir sürü sorun çıkmış, 9 saat sorguda tutmuşlar falan. sonunda da almamışlar geri göndermişler. bahsettiğim kız diş hekimi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 panik olup aptal bi cevap vermiştir bi şey olmuştur. azıcık kafa çalışcak abi cinliğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 bilemicem o kadarını. mesela ben tırsıyorum şu an, eylülde amsterdam a gittim. mayıs ayındada gene gidicem. bu sefer mart gibi başvurucam vizeye heycan olmasın diye, olmazsa dediğin gibi italya deneyeceğim. ya da yunanistan. sıkıntı çıkar mı işte onu bilmiyorum. ulan nasıl bir muamele görüyoruz inanılmaz. amerikalı arkadaşla konuşuıyorum gel sende orda görüşürüz diye. adam pasaportum yok dedi, git çıkart dedim. vize de lazım olur dedim. o ne dedi... baktım hakikaten adamın vizeye ihtiyacı yokmuş. şaka gibi ya. adam pasaportunu alıp gelebiliyor abi rahatlığa bak. bir de kodumun vizesi için deli gibi para ödemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 abi zaten adamların pasaportu hiç incelediniz mi bilmiyorum da, açıyosun pasaportu collectors edition gibi. sayfalar hışır hışır zevkleniyosun oynarken, içi miçi bi güzel görünüyo. bizim ki eski şamdanlar gibi kuşe kağıda baskı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 hollanda iyi vize konusunda. ben hiç 1 haftayı geçirdiklerini görmedim anında onaylayıp yolluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ha yok çabuk çıktı vize de, çok fazla hayır dedikleri oluyormuş. çok şükür bende öyle bir sorun olmadı da, ikincisinde tırsmıyor değilim. dallamalar gerçi 2 aylık vermişlerdi vizeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Yıllardır olan bi muhabbet, hollanda ilk girişte başka ülkelerden alınan şengeni kabul etmiyor sadece kendisini kabul ediyor. Dier ülkelerde bunu yapın ama hollandada yapmayın diye hep lafı geçer. Diş hekimini geçtim migros genel müdürünü almamışlar falan, patide bile baya eski muhabbetler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar