Nereid Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bende burdayım... /Baskıyla üye yaptık, septi&underpants.co Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hoşgeldin... ulan septi co. :D[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. [Bu mesaj Fistan tarafından 23 Ocak 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 haosgelmssen.....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hoşgeldin =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hoj geldin :)[signature][hline]Coming Soon... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hoşgeldin :)[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hoşgelidn[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 istemeyerek mi geldin ozaman :) yinede hojgeldin[signature][hline] Çorbada Tuzunuz Olsun Istemez misiniz ? Çok Yakında Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 fazla akma ya biraz katı ol[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Safları sıkla$tırın..[signature][hline] |||||| Yapım a$amasında |||||| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Allahın rahmeti üzerinize olsun sayın cemaat[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
couper Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hos geldın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiyuO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hos Geldin Ve Ardından İhrec Bir Espri Nie Bos Geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Post atsana zındık![signature][hline]? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ehuh, hoşgeldin.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 azcık içmiştim gelmişim sora buraya pek net hatırlayamadım çıkaramadım a.s. on air olduunda aklıma geldi. de. ben niye geldiydim.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Sanane neden geldiğinden ? Gelmedin mi sonuçta ?[signature][hline]Eu sinto como, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 evet gelmişim işte. ne tersliosun? hoş da gelmişim diolar öle.. atık kafalı.[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hoşgeldin[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]R+ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 baskiylada olsan gelmissin artik hosgeldin :)[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Nereid, 26 Ocak 2005 03:08 tarihinde demiş ki: evet gelmişim işte. ne tersliosun? hoş da gelmişim diolar öle.. atık kafalı. Dövdüm, yine döverim haha.[signature][hline]Eu sinto, todos os povos no mundo estou tentando dirigir-me louco, e aqui eu estou indo louco... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.