prodigy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 yillardir boyun agrisi ceken biri olarak chiroflow aldim 1 ay once. Ilk 1 hafta bi ekstra 5-6 saat uymusumdur hergun, o kadar iyi. Turkiye'de bulabilirseniz kacirmayin, ben kanada'dan 50 dolara aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 getirmiyorlar tr'ye o yastigi.. http://www.amazon.com/gp/product/B0006FV8UK?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A1YVU6BZWUWPEK#customerReviews Bu arada dün tempur easyclean pillow aldım... 480 tl'idi 400'e indirdi ancak http://www.amazon.co.uk/Tempur-Traditional-Pillow-Clean-Medium/dp/B00J2TWDB4 sert geldi yarın gidip degistiricem yumusagıyla :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 tr shipping varmış da Items: USD 43.95 Shipping & handling: USD 56.72 diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 madamcoco dan alın yastığı hem ucuz hem güzel oluyo kampanya döneminde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Aldığım yastıktan memnunum, onu şey etmeye geldim. Yastik cok onemli , %2 daha bile daha rahat uyudugunuz yastik bulsaniz almaktan cekinmeyin. Sonuçta minimum 6-7 saat uykuda geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Genelde bir elin yastigin altinda yuzukoyun uyuyorum kullanip onerebileceginiz bir yastik varmi? PS: citirindan boyun duzlesmesi var ama sirtustu boyun destekli yastiklarda uyuyamiyorum kendimi yine yuzukoyun bulmus buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 lan ayni konuymus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar