SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Selamlar, Başlıkta dediği gibi EU serverında tercihen lvl 50 Spellslinger ve/veya lvl 50 Esper karakterli Wildstar hesabı arıyorum. PVP eşyalı tercihimdir. İkisi aynı hesapta olabilir veya farklı olabilir. İnceleyeceğim. Bana burdan mesaj atarak ulaşabilirsiniz Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 30 level esper var ilgilenirsen, 3 saat exp buffı vs var, pvp gearı var leveling, çok tatlı küçük evi var, 1 plat para, 3 tane hoverboard 1 giveaway mountu flm. hemide chua hemide jabbit1de dominion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Lectre said: Öncelikle lvl 50 arıyorum. Ama seninkini de koydum kenara bilgi veririm dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 tamamdır, bulamazsan diye dedim çok oynamıyorum ben o bakıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar