ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Telefona içi gidecek, kesin almalıyım diyen Adam almasın tabi. Ama en az 3 sene üst standartta çalışacak bir telefon alınır taksitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 apple ın değişim programı türkiyede yok değil mi? 6si ver 7 yi al gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Kontratla telefon pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Esh said: apple ın değişim programı türkiyede yok değil mi? 6si ver 7 yi al gibi Yok malesef. Keske olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 gercek bi sosyalist bu parayi bi meta icin harcamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Kontratla telefon almayin. Her ay 300 lira fatura oduyorum lan. Sozde cihaz taksidi 90 lira. Boyle bir sikis yok yani. Aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Iyi de senin kullanımın tarifene gore fazla ise niye suçu operatore atıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 cunku tarifenin yetmedigini anladiginda tarife degisikligine gidemiyorsun. ekstra internet paketi alamiyorsun vs vs. 1 ay oncesine kadar kendim yasadim ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar