masa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Cuma 22.00 ve cumartesi 10.00 ve 22.00da iğne olmam gerekiyor. Eczaneler yapmıyor. Ada da kime iğne yaptırabilirim? Var mı böyle hizmet veren biri? Ya da alternatif çözümler neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Penisilinse hastanede vurdur, her iğnede anaflaksi riski var. Değilse ben öğreteyim istersen sevgilin vursun kızın seni sakat bırakma riskini kabul ediyosan sdf Edit: büyükadada hastane vardı bu arada oranın acilinde yaptırırsın reçetenle falan git. Ya da iğneyi veren doktorun yazısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 sağlık ocağı falan yok mu? gece açık olur mu bilmiyorum da gündüzü halledersin en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 tam karsilamayabilir ama depocilline tek doz caktir haftasonu da olma .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Belki fıtık atmıştır dicloron vurduruyodur. Ama öyle de ne geziyosun yat dinlen derim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 otekiler icin ise-penisilin haric- hap da keser abi ..bu arada otur oturdugun yerde ogudunu ben de veriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 çoğu doktor iğne vurmayı bilmiyor bide aklında olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 eczaneler parayla yapıyo genelde istanbulda, yada yapan birine yönlednirirler. yapmıyolar dediğine göre sormuşsundur muhtemelen ama denemediysen denemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar