yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 http://www.mematic.com/_/gifs/applause/applause5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 youtube zaten arkaplanda calisabiliyor tarayici uzerindeyken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yine google yine bi aptallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 said: Arka planda müzik, reklamsızlık ve offline kayıt ve izleme gibi zımbırtılar Ben zaten Bu özellikleri müşterilerime sunuyorum... 9 dolara Aylık neler neler veriyorum aklınız gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 www.youtubevsasure.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Peregrin said: youtube zaten arkaplanda calisabiliyor tarayici uzerindeyken? mobile appden bahsediyor olabilirler. okumadım ne yazmışlar diye, ama mobilde youtube arka planda çalışmıyor. en azından ios ve androidde öyle, epey de insan var bundan şikayetçi. onu işte satıyor herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 k1nJo said: videoseyredinred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Jeeztro said: Peregrin said: youtube zaten arkaplanda calisabiliyor tarayici uzerindeyken? mobile appden bahsediyor olabilirler. okumadım ne yazmışlar diye, ama mobilde youtube arka planda çalışmıyor. en azından ios ve androidde öyle, epey de insan var bundan şikayetçi. onu işte satıyor herifler. Ben telefonu ilk aldigimda yuklemistim uygulamasini sonra sildim zaten, bi boka yaramiyor cok afedersiniz. Tarayicidan videoyu acip ana ekrana donuyorum Sonra alttan yukari cikan menuden (kepenk gibi olan hani) play tusuna basiyorum arkaplanda dinliyorum Bu yazdigim iOS icin tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Dragonfire said: $9.99 ne lan??? ne varmış parasında gayet iyi bir fiyat... subscription için 10 dolar makul. öte yandan youtube'un böyle bişi girişmesi mantıksız. pewdiepie hayvan gibi para kazanıyor zaten recep ivedik kıvamındaki videolarından. istese o parayla red'de yapacağı videoları da çekebilirdi zaten. ha zaten içerik de çok us teen seviyesi olmuş. tobaskıs, püdüpay, ve tabii ki ZOMBİ APOKLİPS! heyoo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 VAY BE bizim 9TL VPN i fiyatlı görenler utansın işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 cabuktube when? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 ben söyledim olm söyliceğimi artik yapsamda paticik ahalisinin haberi olmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar