Popeye Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 güzel filmdi :) kaçırmayın bence izlemediyseniz eger[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 son 50dk sını falan izledim, başlarında neler olduğunu tam olarak bilmiyorum ama zaten sonunda açıklamalar vardı baya. güzel filmmiş[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ah beeeeeeeeeee bir gün erken yatacak oldum iki bilim-kurgu birden kaçırdım.. hem de biri arnie'li.. puff..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 o film hosuma gitmemişti ya nedense[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Öne çıkan mesajlar