dasBock Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 5-8 sayfalık akademik projeyi kaça yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 5-8 sayfa sadece grafik dökümü mü yoksa açıklamalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Statistics mi, Modeler mi? SAYFA dediğinin niteliği nedir, data büyüklüğü ne, kaç çeşit isattistik/kontrol var? Parametreler nasıl? Yorumlama var mı, yoksa sadece teknik taraf mı? Çok manav gibi sormuşsun, detaylandırırsan daha sağlıklı cevap gelir. Ben kendim yapacağımdan değil yoksa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 bir de veri girmesi var ona..bilmem kac 1000 soruyu tek tek girmesi filan..onlar mesele esas..yoksa diger seyler 3 5 tikla cikiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Baggio said: Statistics mi, Modeler mi? SAYFA dediğinin niteliği nedir, data büyüklüğü ne, kaç çeşit isattistik/kontrol var? Parametreler nasıl? Yorumlama var mı, yoksa sadece teknik taraf mı? Çok manav gibi sormuşsun, detaylandırırsan daha sağlıklı cevap gelir. Ben kendim yapacağımdan değil yoksa :p projeyi kız arkadaşım yapacak şöyle detaylar verdi sorry:) statistics maksimum 8 soru kullanılacakmış databaseden parametrelerin yorumlamasını yapacak (5-8 sayfanın yarısında en azından) 2 hipotez yapıcakmış ve her ikisi için de ayrı ayrı 4 test yapacakmış ve her test sonucunu da yorumlaması gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 sayfa başı 75 dedik anlaştık gerek kalmadı teşekkürler yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar