skyly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Simdi arkadaslar bir skilli yapinca o an karakterin "actionu" o skill in adi oluyor. Mesela mining yapinca .show action diyince "mining" diye geliyor. Ben karaktere oyuna ilk girdiginde butun skillerinin taglarini 1 yaptim: src.tag.alchemy=1 gibi. ve o skill i kullandiginda onun taginin 1 artmasini istiyorum. Bu boldlu yazdigim yer olmuyor... on=@skillstart if () return 1 else src.tag.=>>+1 src.newitem i_skill_bekleme src.act.equip if ( = 0) src.tag.exp=1 else src.tag.exp=>+1 endif endif return 1[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 src.tag. burası taglarda herzaman hatalı gosteriliyor.Sphere dan kaynaklanan bir sorun galiba bende bir script yazmaya calısırken boyle bir hatayla karsılasmıstım. onun yerine bagıntısını degilde On=@SkillStart if ( == skill_fencing) src.tag.fencing = >+1 src.newitem bla bla elseif ( == skill_swordsmanship) src.tag.swordsmanship = >+1 src.newitem bla bla diyerek yazmayı dene belki işler. sabahın 6:30 u kafa calısmıyor ama yardımı dokunur belki :)[signature][hline]the Kovenant - S.E.T.İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 cok tesekkur ederim yardimi cok dokunur ama bu coook uzun :) neyse esseklige baslayalim yapacak baska bisi yok zaten sabahin korunde[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Oldu tekrar tesekkur ederim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Tag. larla o save dosyası cok buyuyecek valla. Neden boyle birsey yapma geregi duydun ki.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bu arada. Action'u skill adı olmuyor sanırım. Skill_mining gibi değilmi?[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 evette onu spheretablesdan degistirebliyorsun. degistirmezsende tag i skill_mining diye veriyosun[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar