moriQ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 selam balayına fransa ya gitmek istiyoruz. temmuz gibi. pasaport vize yok ilk defa çıkıcaz. nasıl yapılır maliyeti nedir bilgi verebilecek olan varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konsolosluğu ararsan direkt bilgi verebilirler net olarak. Ne kadar sürede çıkar fiyatı nedir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 hollandadan aldım ben yeni. aynı yer veriyor zaten sanırım vfs global - istanbul. yanlışım olabilir. kabaca pasaporta para veriyorsunuz önce, bu çıkmadan vizeye başvuramazsınız. pasaport 10 yıllığına 500 tl civarı para vermiştim geçen sene. bunun daha kısa süreli ve ucuz olanları da var. fakat almışken uzun alayım dedim. pasaport için emniyetten randevu almanız lazım. online randevu, gerekli evraklar vs hepsi yazıyor zaten. gidip evrakları bırakıp iki imza atıyorsunuz sonra adresinize postalıyorlar 14 iş günü demişlerdi 5 günde geldi. vize için ise epey gerekli evrak var, öğrenci, çalışan, iş veren, emekli vs farklı farklı şeyler istiyorlar. şu linkte herşey var. maliyeti için iki kişiye 560 tl mi ne para vemriştim ağustos ayında yalan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 moriQ said: balayına fransa ya gitmek istiyoruz. simdiden kutlarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Fransa'ya da VFS bakıyormuş. Aşağıdaki linkten devam ederek bütün bilgileri alırsın. Hollanda gibiyse P tesi başvursan, Perş-Cuma sende geri olur vizen. VFS güzel çalışıyor randevu sistemi. Ben son iki başvurumu da 15 dk da falan hallettim, hiç beklemedim. Fransa - VFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar