horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bas gitar çalan insan zevkli insandır diyorum. ;)[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 kıstası müzikler diyilde genel program alırsak babacum harikaydı bugün, bana keyifli bi şekilde kylie minogue(que?) dinletti ki öyle herkezin yapabileceği bişi diildir bu. müzik derseniz, berk rocks direk, adam harika çalıyo[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Sağolasın Seraxis bugün biraz uyututm sanırım milleti ama hergü nrock hergün rock gına gelmişti son darbe olarak lous armstrong filanda vericektimde daha fazla abi hızlana dayanamayıp hızlı bi program yaptık =) arada birazda abuse ettim ayyını ama o kdar olur dimi? =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 şidmiye kadar dinlediklerim arasında bone ve azmo favorilerim ama genelde bütün arkadaşlar gayet iyi iş çıkarıyor, (babacum ve konuştuysa athe'yi dinleyemedim) kimsenin şevki kırılmasın. bastırın aslanlar, kaplanlar.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 azmo[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar