Promenader Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 elimde güvenlik kodu yanlış girildiği için kilitlenmiş bi' g3 var. google hesabı veya güvenlik kodunu bilmiyoruz. içindekileri kurtarmanın veya kilidi açmanın bi' yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Promenader said: elimde güvenlik kodu yanlış girildiği için kilitlenmiş bi' g3 var. google hesabı veya güvenlik kodunu bilmiyoruz. içindekileri kurtarmanın veya kilidi açmanın bi' yolu var mı ? benim de network kodunu kırmam gerekiyo g3'te. Daha henüz kullanmadım ama şöyle bişey buldum bi boşlukta kullanıcam belki işine yarar octopusbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 öyle bir şey alana kadar telefoncuya götürüp format attırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 arada bir temizle içini yağla filan g3 bakım isteyen bir silahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 espri iyiymiş sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar