MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Şimdi şöyle, garanti bankasında mevduat hesabı olarak Dolar ve TL iki ayrı hesap bulunuyor. Bunlar da bir Paracard'a bağlı. Paracard VISA logolu. ha bir de debit card olarak geçen kartlardan ancak kabul ediliyor yazıyor sitede. içerisinde yeterli kadar USD bulunuyor. ancak amazondan kabul görmüyor. eğer TL'ye çevirirsem kurdan patlayacak fiyat artacak gereksiz yere ekstra para ödeyeceğim. bunu daha önce başarmış olanınız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 ben varım, ama Dolar hesabından çekmiyor normal TL paramdan çekiyor parayı. Banka kendisi çeviriyor birimi. belki TL hesabında olmadığı için yetersiz bakiye çekmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 hafta sonu ve mesai saatleri dışında yapılan alışverişlerde kuru ekstra gömüyolar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Amazonun kendi dolar kuru pahalıya geliyo bu arada, siteden tl ye çevirmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 yok ben garantinin gömmesinden bahsediyorum. her şekilde patlatacak gibi TL'den devam ederken. Amazonun $ olarak kestiği ücreti alış kurundan çevirecek. Benim bozacağım parayı satış kurundan. Yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 dolar işlem de yapsan banka kendi kurundan çarpıp tl hesabından çekiyor. mesai saatleri içerisinde yapman daha iyi amazondan TL seciince cok daha pahalı oluyor banka kuruna gore gogo dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Bankaya dilekce vrip, kredi kartimdan dolar, euro ve tl ile alisvwris uapilmasini istiyorum dersen bu imkani taniyor garanti. Uc ayri ekstre geliyor. Amazondan dolari sectigin zaman kartindan dolar kesiliyor. Muhtemelen bankamatik karti icin de vardir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar