Villians Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Çığlığımı duymadın mı?Seni çağrıyordum oysaki..anlamsızlığımı bana anlatman için seni çağrıyordum.Duymadın mı yoksa duymamış gibi mi davranıyorsun.. Bir yanlışlık olmalı bana böyle dememiştin,korkularıma izin vermiycektin,biliyorum diyodun çok fazla şey korkutmuş seni.. Bakamamıştım yüzüne bir damla gözyaşı süzüldü yavaşça, evet diyebildim sadece. Artık önemi yoktu,neredeyiz diye sormıycaktım sadece senle olduğumu bilimem yeterliydi.Şimdi ne bildiğimi bile bilmiyorum.Kelimler bile tıkanıyor görüyormusun.Hala korkularım var diyorum çünkü değişti beni daha savunmasız yaptı.Orada değildin ve beni görmedin.Bende hızlıca aşağıya düştüm. Gözlerimi açmak istiyordum.Tandık bir sesti evet senin sesin nasıl unutmamı beklersin ki bu sesi,yetişemedim dedin.. Evet yetişememiştin.! Düşle gerçeği ayıramıyordum,bir yerde yanlışlık olmalıydı.. ya ben unutmuş olamıyım,ya de sen... bir gün birlite suscağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 güzel bir olay ama burayı okudukça benim aklıma bir şey takıldı. İnsanların mutluluklarını yazmaları daha zor bir oaly snrm.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bu ne sıklıkta mutlu oldunu bağlı bence bir gün birlikte susacağız...[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 en son ne zaman gülmeyi denedin mutluluga ne kadar uzaksın psikolojik bi yaklaşım :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 en son değilde nadir olur mutluklarım ve yaşamak isterim sonuna kadar.Ama depresif olduğumda kendimi bile tanıyamıyorum... bir gün birlikte suscağız..[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 robert smith her zaman mutlu sarkı sozleri yazmayı inanılmaz zor bulmusumdur demiş bu arada villians en cok guzel grunge sarkı sozu yazarsın hee booyle nirvana falan gibi[signature][hline]jolene please dont take my man even though you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 güzel yazı.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar