dasBock Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 win10 için interface dil paketi lazım ingilizce. nasıl oluyor bu iş? nasıl indirebiliriz? gugıldan bakınca sadece yazım dilini değiştirme tavsiyesinde bulunuyor bi yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 aha bu değilmi işte http://www.tenforums.com/tutorials/3813-language-add-remove-change-windows-10-a.html windows 10 change language yazınca ilk sırada bende ingilizce yapcam türkçe teknolojik hissi vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 bunu takip ettim. bende english us ve türkçe tanımlı. ikisinin de options'larına girince sadece handwriting indirme seçenekleri aktif. yani iki dil paketi de zaten indirilmiş olabilir ancak türkçeye gelip set default yapınca bişe değişmiyor sadece yazım dili değişiyo. bu resimlerdeki gibi pc isveççeye dönmüyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ben de settingsten yaptım. klavye düzeni türkçe, pc dili ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 şimdi yaptım oldu ingilizce eklediğim dilin seçeneklerine girip el yazısı yazanın üstünde dil yazanı indir dedim. yeniden başlatınca ingilizce oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 abi olmuyo ya çıldırıcam. UK english typing'i indirdim. işlemi tamamlamak için restart at diyor. atıyorum yine rusça mk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 zaten indirilmişse varsayılan felan yap yada o verdiğim sayfada uninstall felan yazıyodu ingilizce yi uninstall et geri yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 bu windows sürümü için dil paketi geçerli değildir diyor. amk tüm dünyada kullanılsın diye işletim sistemi yapıyosun rusyada sattığın laptopta dil paketi yükletmiyosun. sokarım böyle adalete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 rusça windows lisans bedeli normalin 10'da 1i olduğu için olabilir sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 rusya o bakimdan gayya kuyusu gibi bi yer gerci cogu bakimdan oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar