Gizli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 işte bunlar hep noktalama işaretlerinin önemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Tiplere gel ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 ahahahahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ben şimdi hiç hazırlanmamıştım 4 section var sadece onu biliyodum girdim çıktım geldi sonuç 91 almışım. bunun şeyi nedir? ortalama falan heralde. bi boka yarıyor mu yani 91 yoksa en az 100 falan çekmek şart mı düzgün toefl puanı aldım diyebilmek için. öyleyse adam gibi hazırlanıp gireyim bi daha. 600 tl bide kodumun sınavı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Toefl kac uzerinden ki abi , 90 kotu degildir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 90 kabul sınırı. 100 üstüne çıkman lazım eğer gerçek bir erkeksen ya da kadınsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Kac sene evvel 106 almistim da boyle dassakli uniler 120 falan istiyodu Zaten sonra yuksek lisans neyime amk diyip salmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 120 zaten max degkl mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 sınır 135 falandı sank o zaman 2008 olabilir mi acaba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 şu anda 120 en yüksek puan. ne zaman değiştiğini bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Virginia Woolf girse 120 alamayabilir arkadaşlar, yok öyle bi skor isteyen üniversite. 112-115 gördüm maksimum isteyen o da acayip hayvan bişedi. 110 falan isteyebiliyorlar. Benim şimdi baktığım 10-15 programdan biri 110 istiyo mesela. Diğerleri 80-87-90-95 falan diye gidiyor. 91 gayet gideri olan bi skor da, Vinghtor sen ne için giriyosun abi, bilmiyo musun ne lazım? Bir skalası yok yani, kullanacağın yerin karar verdiği bir skor. 90'dan sonra kapılar açılıyor ama özetle. hatta şöyle diyim, aynı sınav türkçe olsa forum geneli 105-115 arası dağılır falan 100ü geçemeyecekler çıkar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 var mı bi babayiğit writing'den 27-30 vs. almış, bu hafta bikaç writing task'imi değerlendirebilecek? cumartesi giriyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yeni gördüm ya. ben thy'e başvurmak için girdim toefl'a ki başvuramadım. 20 speaking istiyolar benim 19. dedim ama madem 90 aradan bi master falan çıkarayım şimdi bakınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 :D thy toefl mı istiyomuş, vay anasını benim arkadaşım 2-3 yıl önce kıçı kırık ingilizceyle girdi. yükseliyor falan şimdi hatta. niyetin ciddiyse gir tekrar ya, iyi kazanıyo hostesler. adamın gitmediği ülke kalmadı bi de. duty free'den de içki alıp duruyor. uzak mesafe ülkeleri 1 gün de olsa geziyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ya ne kastınız mk iki kelime yazcaksınız alt tarafı gugıla alla alla http://www.ets.org/tr/toefl/ibt/scores/understand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Nalakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 thy geçen sene 23 istiyordu speaking'den, çok insan geçemiyor diye 20 ye düşürdüler barajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 yav said: :D thy toefl mı istiyomuş, vay anasını benim arkadaşım 2-3 yıl önce kıçı kırık ingilizceyle girdi. yükseliyor falan şimdi hatta. niyetin ciddiyse gir tekrar ya, iyi kazanıyo hostesler. adamın gitmediği ülke kalmadı bi de. duty free'den de içki alıp duruyor. uzak mesafe ülkeleri 1 gün de olsa geziyo falan. pilot lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 114 ile 1 puanla kacirdigim okulu merak ettim :P acep annem THY calisaniydi diye basvursam alirlarmi ya :( toeflda iyi ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar