Aceace Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bu yeni brawlı bozmuş olabilirim. 1 lose 5 win aldım ama... Kaybettiğim maç şu şekilde... t1 cogmaster - redemption t2 Whirling zapomatic - Doomsayer t3 Zapomatic+Cogmaster doomsayerı yedi > revived doomsayerı Powermace yedi. Buraya kadar normal... Sonrası şu: t4 t5 Merak eden olursa deck aha bu. çıldırdım lan resmen. Hiç adil değildi bu! Resmen "The dream"di kaçırdığım...
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ben girdim brawl'a mage deck otomatik olusturdum 2 kart attım adam cc verdi pack'imi aldım çıktım brawl ne onu bile bilmiyom, bi dahaki brawlda görüşmek üzere,bb.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/344056-astral-dominance
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Üstteki astral kominyon deckini alın gelin de biraz oynayalım. Bi güzel döveyim o decki :D t4'te rakip astral atıp astraldan gelen kartı oynasa dahi free tiriyom-ysera vs + redemption'a karşı kazanmasının imkaaanı yok. (ki t5'te 7-20 arası vuran Holy Wrath'da cabası :) )
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Fistan said: ben girdim brawl'a mage deck otomatik olusturdum 2 kart attım adam cc verdi pack'imi aldım çıktım brawl ne onu bile bilmiyom, bi dahaki brawlda görüşmek üzere,bb. aynen mech mage uraşamadım bile taktik yapmaya
Öne çıkan mesajlar