Aceace Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bu yeni brawlı bozmuş olabilirim. 1 lose 5 win aldım ama... Kaybettiğim maç şu şekilde... t1 cogmaster - redemption t2 Whirling zapomatic - Doomsayer t3 Zapomatic+Cogmaster doomsayerı yedi > revived doomsayerı Powermace yedi. Buraya kadar normal... Sonrası şu: t4 t5 Merak eden olursa deck aha bu. çıldırdım lan resmen. Hiç adil değildi bu! Resmen "The dream"di kaçırdığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ben girdim brawl'a mage deck otomatik olusturdum 2 kart attım adam cc verdi pack'imi aldım çıktım brawl ne onu bile bilmiyom, bi dahaki brawlda görüşmek üzere,bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/344056-astral-dominance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Üstteki astral kominyon deckini alın gelin de biraz oynayalım. Bi güzel döveyim o decki :D t4'te rakip astral atıp astraldan gelen kartı oynasa dahi free tiriyom-ysera vs + redemption'a karşı kazanmasının imkaaanı yok. (ki t5'te 7-20 arası vuran Holy Wrath'da cabası :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Fistan said: ben girdim brawl'a mage deck otomatik olusturdum 2 kart attım adam cc verdi pack'imi aldım çıktım brawl ne onu bile bilmiyom, bi dahaki brawlda görüşmek üzere,bb. aynen mech mage uraşamadım bile taktik yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar