Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Şans diye birşey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 problem cikarsa soylersin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 derken alirlar iceri. aglarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Lancelion said: sallamiyor, yok gumruk kapilarinda kontrol artik. gecen hafta bakaya durumundayken giris cikis yaptim, np. yeni gitmiş ya belge eve. gidicem bugün tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 konsolosluga git belge iste cok dert ediyorsan, kafan rahat olur gumrukte gosterirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Ben belarusa gittim. Kapida 90 gune kadar oturum verebiliyorlar. En olmadi oradan interraille litvanyaya, oradan da estonyaya donersin abi ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Lancelion said: konsolosluga git belge iste cok dert ediyorsan, kafan rahat olur gumrukte gosterirsin. aynen gidyiorum. derdim şu birader sen başvurdmadın hayırdır diyebilir yani. elde belge yok bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 belgelere salak bişey olmuş anlamadım. adam belgeleri zor buldu başkasının belgelerine karışmış falan. o izindeyken yerine geçen adam naptıysa artık neyse pazartesi günü tekrar burdan başvuru yollanıcak online. perşembeye kadar toparlanır durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 kart çıkmadan gitme diyolar. uçak bu pazar gelemiyoz galiba. lan ne yılan hikayesi oldu arkadaş ya. 45 euroluk hızlı kargo mu ne öyle bişeye başvurabiliyo muşun. ama o da belli değil yani gelir gelmez falan. ya beklicem cumaya kadar, çıkarsa gelcem çıkmassa gg. ya 45euroluk şey için bugün başvurcam hepten risk alcam €45 daha ya da bi bardak soğuk su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Italyadayken, yasalar gereği, kalma iznin yenilenme sürecindeyken sana verdikleri bir fatura, belge vs ile kendi ülkene gidip geri gelebilirsin. fakat kalma izninin olduğu ülke dışındaki herhangi bir schengen ülkesine gidemezsin. ha bunu çoğu kişi iyi bilmediği için özellikle Türkiye tarafında sorun çıkar, göçmenler ofisi, başkonsolosluk ıvır zıvır falan aratabilirsin ama sorun çıkarırlarsa sanırım. Daha önce italyada kalırken öyle bir durumda Türkiyeye dönüp geri geldim. Fakat garantisi yok, işini bilmeyen tipler yüzünden madur olabilirsin. Bide ülkeden ülkeye değişiyor mu bilmiyorum ama dediğim gibi herkes kuralları doğru bilmiyor. Yetkili insanlar bile yanlış bilgi verebiliyor bu konularda. Italya için misal: said: Foreigners awaiting renewal of their residence permits can leave and re-enter Italy if they hold: the receipt issued by Italian Post offices certifying the submission of the application for renewal of their residence permit or EC residence permit for long-term residents; the expired residence permit; their passport or other equivalent travel document. Avrupa birliğinde genel bir yasa olmasını beklerim tabi bunun ama yeni geçtiği için iyi oturmamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 tecilleri vs mektupla yolluyolar, yeniköyde bedelli yaptım ben memleketteki askerlik şubesine gidip işlenmesi 1 ay civarı sürmüştü. estonyadan türkiyeye 1 yıl falan alır asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 o üstteki postumu bi kadınla konuştuktan sonr yazmıştım. moralleri falan bozdu tabi doğal olarak. bugün gittim ofise kartın bu hafta hazır falan gibi bişey dediler bozuk bi ingilizceyle. saat akşam 7de de mail geldi şimdi hazır mazır gibi bişeyler yarın gidecem inş alırz artık ne tükendim be skfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Siktir et her şeyi sen askere git, resmen evren kayarak müdahele yapıyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 aldım beyler oturma iznini. iyi dram döndü heaaaaaaaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar