benjani Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 bugün güncelleştirmiştim de, hiç bir oyunu açmadı sonra pc.3d driverı bulunamadı gibi birşey diyordu.eski sürüme döndüm düzeldi sorun, var mı aynı sorunu yaşayan.ekran kartım 860m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 öhöm hiç bir driveri denememek lazım denenmiş sağlam rewiwvler gelmedikten sonra bokumu bile update etmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 zor yoldan öğrenilmiştir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mobile (860m) versiyon yerine Desktop versiyonunu yuklemis olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Hepsi ayni pakette onlarin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 genelde oluyor ama bazen ayriliyorlar. Bunda ayri ornegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Notebook ve desktop driver'ları farklı. Zaten yükleyemezsin bile destekli değilse driver. Ayrıca bunu yüklemeyin, baya şikayetçi millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 otomatik güncelleştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar