aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 derbi saati önemli değil bence. galatasaraylıyım ama sonuç belli. onun yerine fantazide vakit öldürmeyi yeğlerim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Arkadaşlarla izleyecek olmasam bana da uyar derbi saati. Hatta anasını satiim yine de uyar, izlemesem de olur. Ama khala gibi apaçi fanatiklere uymaz =P o yüzden önermedim bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Cmt pazar gunduz mumkun degil bana. Secim icin sandik musahitligi yapiyo olacam iki gun boyunca. Anca aksam 8den sonra filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Ooo hakkaten lan oy vermeye gitmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 khala said: Cumartesi öğlen güzel olur sanki. Yusema uydurabilecek misin? abi kardeşim askerde onu ziyarete gidicez cumartesi, biletler filan alındı mümkün değil,benim için pazar akşam maçtan sonra olabilir yada perşembe cuma akşamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 pazar saat 4, hadi go, daha tartismayin. maca giden olursa sikinti oluyo oyle de galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 pazar akşamı 10? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ben maçta olucam, stadda internette çekmiyo pazar çok sıkıntı olur. pazar sabah veya pazar dışındaki her gün olur bana. stadda internet çekse yine olurdu bana ama çekmiyo edge bile. veya pazar maçtan bir bucuk saat sonraya falan olursa da olur bana. gider wifi olan bi yer bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Derbi günü olmaz. Cuma gecesi yapalım artık zorlasın herkes şartlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 cuma 8-9? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Olm Cuma imkansiz bana, saat 24:00 de evde oluyorum sizin saate gore, tam o saatte draftim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 yapmayalim draft, auto picklesin herkesin takimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 işten girin olum hiç mi yapmadığınız şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 sabit oturabilicegim garantisi olsa sikinti degil benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Benim imkansiz cuma, cumaysa cikayim direk. Futbol macinda gorevim var, bilgisayar basinda falan degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 yusema said: khala said: Cumartesi öğlen güzel olur sanki. Yusema uydurabilecek misin? abi kardeşim askerde onu ziyarete gidicez cumartesi, biletler filan alındı mümkün değil,benim için pazar akşam maçtan sonra olabilir yada perşembe cuma akşamı Mobil uygulama yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Cuma akşamı uymayan baya kişi var gibi zaten, sharke ve biri daha yokum demişti. Cumartesi akşamı sosyalleşmeyin bir gün yapalım şu draftı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 yusema yokum dedi cumartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Akşam geç saatte uygun demişti. Mobil uygulama yüklesin abi bilgisayara erişemeyenler yıl 2015. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 khala said: Derbi günü olmaz. Cuma gecesi yapalım artık zorlasın herkes şartlarını. olm bu ne demek lan derbi günü olmaz. komple blokluyorsun günü yani bi de... hayır maça gidecek olsan eyvallah. saat 4 ile 10 arası olmaz desen eyvallah. 10'da başlar 12.30'da falan bitiririz mesela. ama yok komple olmaz ne demek. pazar millete en çok uyacak gün sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Dediğin gibi olabilir. Sabah seçeneğimiz yok maalesef Öncü'ye uymuyor. Cumartesi ya da Pazar akşamı seçeneklerimiz var önümüzde. Çoğunluk hangisini söylerse onu seçeceğiz mecburen gelecek haftaya kalmamamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 maca giden 10da nasil girsin, ondan geci de sabah ise gidiceklere zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 khala said: Dediğin gibi olabilir. Sabah seçeneğimiz yok maalesef Öncü'ye uymuyor. Cumartesi ya da Pazar akşamı seçeneklerimiz var önümüzde. Çoğunluk hangisini söylerse onu seçeceğiz mecburen gelecek haftaya kalmamamız lazım. lan bi dakka amünyum.. benim pazar 9'da zaten draft'ım var. unutkanlıkda yeni çığırlar açıyorum asdufdashf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baggy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 cumartesi 10'da draft'im var. (yıllardır oynadığımız kişiler, özen göstermeme, iptal etme şansım da yok) cuma ve pazar komple uygun bana. cumartesi da akşam öğleden sonradan akşam 8'e kadar tamamım. edit: herkesin yazdığına baktığımda pazar günü maç dışında şikayet göremedim. maç 9'da bitiyor. 11 hafif geç olabilir ama 10.30 ideal olabilir. stada giden arkadaş bile yetişebilir, 1.5 saati olacak. 10.30'da başlarsa 1'e kalmadan biter ki, pazartesi iş günü için çok da aşırı geç olmamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar