Tymex Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Beta sign up www.rschronicle.com http://www.youtube.com/watch?v=F4Qv221_ydE&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Link referrali sanirim, buyrun: https://www.rschronicle.com MTGO ve Heartstone varken bir oyuna daha ne kadar yer var bilmiyorum ama. Scrolls tutmadi, Hex bile pek tutmadi. Hex gerci son WotC'dan lisans aldi, nereye gider bilmiyorum. Iyi yatirim yaptilar orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Deniycez bi o kesin, hoşumuza gider mi meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Geldi Benim Beta key indiriyorum bakalım. Denerim heba etmem diyen varsa fazla key var özel mesaj atsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Denedim güzelmiş, tabi bir hearthstone ihtişamı yok ama farklı bir tat.. Kabaca anlatmak gerekirse her oyun 5 chapter'dan oluşuyor her chapter en fazla 4 kart koyabiliyosun istersen hiç koyma boş geç, koyduğun kartlarla sen savaşıyosun rakibin değil oda yanında aynı senin gibi. 2 tip kart var ally ve enemy, mantık olarak enemy kartlardan topladığın paralarla en çok para düşürüyor özel buff'lar verenlerde var neyse bu paraları ally kartlara verip özelliik yada buff alıyosun yada rakibe debuff atıp hasar verebiliyosun, 5 chapter'ın sonuna gelince aldığın özellik buff ve kalan canın yada rakibe verdiğin zararlar devamında rakiple teke tek savaşıyosun. Güzel bir deck yaptım ranked maçlara başladım, 1 günlük oyun olduğu için herkes yeni yeni güzel deck'ler yapıyor.. sonuç olarak bir süre hearthstone'na ara verdim bunu denerim sıkarmı hoşuma gidermei daha çok zaman gösterecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Kimsenin ilgisini çekmedi ama atayım yeni keyler geldi belki deniyen olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ne hızlıresim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 herkes dns değiştirmediği için imgur'la koyulanları göremiyorlar farkındamısın bilmiyorum yada bunu düşündünmü hiç yada yada dns değiştiemiyen adamla zaten işim olmaz mı diyosun :) dns değiştirmiyen bir topluluğa resim koymak zorunda kaldığım için alışkanlık oldu kısacası. bu resimler bozuk çıkmamış diye mesaj atıyolar sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 3. keyi aldım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 vay guzelmis, cok uzun zaman rs oynamistim, bende deneyeyim. bu arada ortadaki key'i kullanim tesekkurler :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 hala oynuyormusun bilmiyorumda bu iyiligin karsiliginda birkac m verebilirim rs'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Oynuyorum, Önemli değil :) Oynamak isteyen olursa atsın yine mesaj çıkar belki biraz daha key.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar