Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Estonyada 5 tane renkli çıktıya €3.75 verince printer almaya karar verdim. burda heryerde bu marka var var mı kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 oha 2 bira parası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 brother hiç duymadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 senko said: oha 2 bira parası :( 90 sente bira aldığını düşünürsen burda hepten dram sadjk duymadım fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 printeri icad eden marka falan bile olabilir brother ama sen kartuşu/toneri ucuz olan bi marka al hp gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 B/W al bi tane arkana bakma, gayet guzeldir brother. 6-7 sene rahat kullanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 dikiş makinesi yapmıyor muydu onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 o singer olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Fistan said: printeri icad eden marka falan bile olabilir brother ama sen kartuşu/toneri ucuz olan bi marka al hp gibi cahil kalmışım. türkiyede hiç görmedim ya hatırlamıyorum. ömrü hayatımda 2 kere printer aldım heralde zaten hp'nin de çok modeli yok ya https://www.euronics.ee/tooted?query=printer şrdan bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 tr icin yorumlari okudum da az daha pahali piyasaya gore..tonerinin -orjinal toner ucuz olusu vs vs denmis.. hani buradan oraya kargolayan bir satici bulursan hp en ucuzunu al gec..icini de -inkjet tonerini doldurursun olmazsa.. tr de 200 tl altinda 3-5 model var..rica et bir arkadasina alip buradan sana kargolasin iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Brother renksiz lazerde hayli iyi. Renkli baski almak isteniyorsa epson un tankli modelleri daha makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?6,7510452,7953256#msg-7953256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 güçlü bir arkadaşa benziyor ya renkli basıcam genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar