Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Kasa : Foxconn Diabolic TH202 İşlemci : AMD Athlon 64 3000+ s939 Anakart : Asus A8N-SLI PCIE, Dual DDR, Nforce4 s939 Anabellek : 2x512 mb Kingston ddr400 Sabit Disk : Samsung 160gb SATA Ekran Kartı : Palit PX6600GT, 128mb, PCIex16 mı yoksa Ekran Kartı : Winfast 128mb PCX6600GT TDHGF mi? Monitör : 19" LG Flatron T910BU DVD RW : LG 4163B 16x, 8x DVD Rom : LG 16x Mouse : Logitech MX1000 Klavye : Logitech NavigatorSE iTouch Ses Kartı : Creative Audigy2 Hoparlör : Creative Inspire 6600 6.1 Ahacık sistem budur. Kararımı verdim artık, yardımı geçenlere çok teşekkürler. PCIE olayı güzel oldu, anakarta biraz bayıldım ama hem daha hızlı olacak hem de ekran kartı daha ucuza gelicek. Ses kartı ve hoparlör hariç kdv dahil 1550 dolar gibi bir fiyata denk geliyor, onları evdeki bilgisayardan sökücem. Şu ekran kartında hangisini tavsiye edersiniz. İkisi de 6600GT, biri leadtek biri palit sadece. Var mı başka bi öneri falan?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Az biraz daha para bulup harddiski degistirsen iyi olur diye dusunuyorum. Mesela 10k rpm bir harddisk daha kullanıslı olabilir.. (Western Digital Wd 740 Gd gibi ) Hem daha sonra bir tane daha alır raid ile bağlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 palit uyduruk gibi geliyo kulaga winfast al =P acaba benimde bigün böyle bi bilgisayarım olacakmı? heralde bi 10 sene sonra olabilir =) nese güle güle kullan bilgisayarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: tayfunguler, 25 Ocak 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Az biraz daha para bulup harddiski degistirsen iyi olur diye dusunuyorum. Mesela 10k rpm bir harddisk daha kullanıslı olabilir.. (Western Digital Wd 740 Gd gibi ) Hem daha sonra bir tane daha alır raid ile bağlarsın.. 10k rpm içimde patlar ama =) En iyi 160gb SATA bu bildiğim kadarıyla şu anda, 7.2k rpm için tabiki =) Ben bunu bi alim, biraz daha para bulup bir 6600gt pcie daha alicam, SLI yapıcam =) Saolasın Iluvatar, isalah abi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ekran kartı olarak Leadtek öneririm. Sistem gayet iyi olmuş güle güle kullan.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 güzel sistem... güle güle kullan,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: tayfunguler, 25 Ocak 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Az biraz daha para bulup harddiski degistirsen iyi olur diye dusunuyorum. Mesela 10k rpm bir harddisk daha kullanıslı olabilir.. (Western Digital Wd 740 Gd gibi ) Hem daha sonra bir tane daha alır raid ile bağlarsın.. Sata babacım bu elleme kalsın =P[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 pent sen naptin yaw bilgisayar degil bu megatrone yada optimus prime desek daha dogru olur buna. hauhaahah bu alete bilsigayar diyenin alnını karışlarım ,büyük hakaret .[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 dayı windowsu napıcan. 64 bit xp alman gerekicek , ki çıkmadı sanırım.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 dstekler 32biti de her yeni teknoloji bir altı destekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Harddisk'i SATA alma bence, SATA'lar hem asiri gurultu yapiyor hemde asiri isinma problemi var, isinma seviyesi yuksege cikincada icindeki verileri kaybediyorsun kisaca harddisk patliyo, sonra garanti garanti gez, hele ki harddisk'i floppy disk'ten tanitma olayi yok mu, direk yobazliktir, cahalliktir. IDE'den sasma derim.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Valla tek tek parçaları araştırmadım ama bir iki tavsiyede bulunayım izin verirsen. Kasayı iyi seç, ekran kartın falan sağlam olduğu için enerji sorunu çıkmasın ki bunu yaşayan çok arkadaşım oldu. Ayrıca yurtta kaldığını düşünürsek, oda da küçüktür tahminimce kasa fanları ya sessiz olsun ya da kasa ses izolasyonlu olsun. Klavye mouse için de söyleyeceğim şey kablosuz alma, pil sıkıntısı çok gereksiz ki oyunun ortasında çat diye kalınca pili camdan dışarı fırlatabilirsin. Ayrıca kolay bozulur çoğu kablosuz zımbırtı. Güle güle kullanman dileğiyle[signature][hline] With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abi ne kadara patladı bu pc sana[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ses kartı ve hoparlör hariç 1500-1550 dolar arası KDV dahil[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ekran kartı pcı ex olmalı bence[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Sistem gayet güzel de ben nereden aldığını sormak istiyorum. Çünkü ben de benzer bir sistem düşündüm ama winchester işlemciyi ve 939pin anakartı bulamıyorum[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Mephinx, 26 Ocak 2005 13:48 tarihinde demiş ki: ekran kartı pcı ex olmalı bence öyle zaten[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: AutolycuS, 26 Ocak 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Sistem gayet güzel de ben nereden aldığını sormak istiyorum. Çünkü ben de benzer bir sistem düşündüm ama winchester işlemciyi ve 939pin anakartı bulamıyorum Ben de bulamıyordum dün Eksenle görüştüm onlar önerdi. Ama Gold'dan alıyorum bilgisayarı[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben çok yakın bi zamanda sordum Gold'da yoktu (hatta eksen ve mavidonanım'da da yoktu) Acaba yeni mi gelmiş :-? bi daha bi sorayım[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Yok abi sorma hic Orada tanidik adamdan alicam iste, 2 hafta icinde ara beni simdi fiyat veremem daha gelmedi dedi, ben de 3 hafta sora alacagimdan bilgisayari bi sorun olmadi. Ama eksende su an fiyat listesi var haftaya gelecek[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 SATA HDD ye fan taktırman lazım 12 $. Bende var Samsung sata hiç sesi yok bu arada sesli diyenler yanılıyorlar ama ısınma sorununu fan takarak yendim gayet memnunum hatta süfer..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 büyük hata yapıyosun adam gibi kasa al 150$-200$ ver bir daha ömrün boyunca almazsın kasa[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 acaip ses yapar zaten o sistem dandik kasayla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Palit alma ekran kartını.[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Abi kasanın dandik olduğunu nerden çıkardınız 105 dolarlık kasa gayet de güzel? Palit niye önermiyorsun Fistan?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar