Magnum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Elimde satmak istediğim bir adet Wacom marka CTH-480S Tablet var, internette bakındığımda vatanda 480, Bimekste 440 falan gördüm fiyatlarını. Ben de, kargo benden 320 liraya satmak istiyorum. Fazla kullanılmadı, hiçbir problemi yok ve temiz. Açıp bakıp, ilk kullanımda problem çıkarsa ürünü sorgusuz sualsiz geri alıp para iadesi yapıyorum. (İçinden çıkan ücretsiz shutterstock tarzı birkaç siteye üyelik kodu var ve bunlar da kullanılmadı hiç.) Fotoğrafları: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 cola mı pepsi mi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 En ucuz 350 ye buldum sanalmarketimde, o yüzden ben de fiyatı aşağı çekiyorum 250'ye veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 la 300 e aldıgın şeyi 320 demişsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 :DDDDDDDDDDDD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 vay vay vay magnum kardeeeş... 100 nakit çalışır asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 mor bi m9 bayonetle takaslarım ayıpsın Lectre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Forum dışına satıldı, ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar