Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Öncelikle modem bozulmuş mudur onu bir sorayım. Sadece power ışığı yanıyor, 4 tane lan kablo bağlı ne onların ışıkları ne de dsl ışığı hiç yanmıyor. Bozulmuş ise en az 4 lan portu olan nasıl bir modem almam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 kablo mu adsl mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Holy said: dsl ışığı hiç yanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 naysli dan sör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Kablo fise takili mi diye de sorabilirdi. Sinyalde problem vardir , modem sayfasina gir bak degerlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ama sadece power yaniyosa biosu gitmis olabilir ben bi kere bozdum oyle yeni bios atcam diye /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 power ışığı yanıyormuş yani fişe takılı dsl i görmemişim neyse zyxel p-660hnu var tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ben de tp link in modem+router kombosunu oneririm. Otelde 2 yildir yanmayan tek modem. Ileride kabloya gecersen de sadece router ozelligini kullanabilirsin. Ayni zamanda Vinn da takip kullanabiliyosun. Modeli tp 8970, daha iyisi cikmistir simdiye kadar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar