Holy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Öncelikle modem bozulmuş mudur onu bir sorayım. Sadece power ışığı yanıyor, 4 tane lan kablo bağlı ne onların ışıkları ne de dsl ışığı hiç yanmıyor. Bozulmuş ise en az 4 lan portu olan nasıl bir modem almam lazım?
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Kablo fise takili mi diye de sorabilirdi. Sinyalde problem vardir , modem sayfasina gir bak degerlerine
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ama sadece power yaniyosa biosu gitmis olabilir ben bi kere bozdum oyle yeni bios atcam diye /:
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 power ışığı yanıyormuş yani fişe takılı dsl i görmemişim neyse zyxel p-660hnu var tavsiye ederim
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Ben de tp link in modem+router kombosunu oneririm. Otelde 2 yildir yanmayan tek modem. Ileride kabloya gecersen de sadece router ozelligini kullanabilirsin. Ayni zamanda Vinn da takip kullanabiliyosun. Modeli tp 8970, daha iyisi cikmistir simdiye kadar ama
Öne çıkan mesajlar