di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Selam, Var mi sahibi olan elemani taniyan eden? Varsa bi el atayim yardim edeyim, duzelsin siteleri. Ankara'nin Bug'lari diye liste koymuslar bi yerde, bakayim neymis dedim taa sabahtan, o zaman bu zamandir patlak siteleri. Kendi capinca bi saldiri aliyolar heralde de o acilan hata sayfasini gordugume gore oyle ciddi bisey degil belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 evet benim arkadaşım(dı) sahibi. salak meseleler yüzünden aramız açıldıydı sdf bikaç yıldır görmedim, beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 dsfs Ankara'nin Bug'larina bakaydim bi ya, sonra yine kapatirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bin tane liste sitesinde vardır aynısı, başka yerden bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 facebookta grup var direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ankara'nın bugları başlığının ankara'nın bağları'yla kelime oyunlu şeysli olduğunu yeni farkediyorum lan aaa aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konu bi işe yaramış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Ben varım, ciddi düşünüyorsan tanıdığım var gireyim araya? Fakat yazılmış zaten şuradan yardırabilirsin. https://www.facebook.com/AnkaraninBuglari?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Sunuculari siteleri patlayinca catlayinca durtebilirler abi beni isterlerse. O anda musaitsem bakarim erinmem. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar