bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 arkadaşlar bizim projenin mobil app'ı için planlamaya başladık. projenin kapsamı content + satış. sektörde olan bir sürü arkadaşımız var burada, sizden ricam önceden yaptığınız veya kullandığınız kapsamı benzeri applicationlar var ise (içerik + satış) isimlerini burada paylaşabilir misiniz? pazar araştırması ve kapsamı oluşturmak için fikir edinmek istiyoruz. ek olarak, ios ve android olmak üzere profesyonel olarak aranızda bu işi yapanlar var ise bana referansları ile ulaşabilirler, seçilenler ile görüşme yapacağız ve brief geçeceğiz müteakip teklifinizi alacağız. her zaman freelance arkadaşlara yöneliyoruz fakat bu sefer freelance çalışmayacağız, ajans ile çalışmak istiyoruz. adam gibi customer relations personeli olup, projeyi gelen briefler doğrultusunda takip edip yönlendirebilecek ve başımızı ağrıtmayıp, bizi yormayacak bir proje istiyoruz. eminim ajansta çalışmayan ama ben yaparım diyenler vardır, eğer referanslarınız sağlamsa ve benimle paylaşırsanız değerlendirme kapsamına dahil ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Ben yaparim. Referansim 2 tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Detayları bana öm atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Son senemi bir yandan phonegap ile devasa bir app gelistirmeye, bir yandan da gerekli RESTful API'i hazirlamaya harcamis biri olaraktan iki sey diyeyim; 1 - Hybrid teknolojilerden uzak durun. Henuz oturmus, size adam akilli cross-platform imkani saglayacak bir hybrid teknoloji yok. 2 - App'in ozeliklerini cikarip, bu ozellikler ustunden stabil bir API gelistirip sonrasinda bunu app developer'lara acmaniz, development surecini inanilmaz hizlandiriyor. Mumkunse bu ikisini paralel olarak surdurmeyin, oturup in-house ekibinizle API'i gelistirip sonra birilerini bulun. App developer'larin goy goy yapma ya da sizden API bekliyoruz deme firsati olmasin. Cozemediginiz ya da nasil yapsak iyi olur dediginiz bisey olursa durtun ya da yaz yine buraya, fikrim zikrim el verdigince yardimci olayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 di olmasa mekan boş ha, şaşırdım o kadar adam var sektörde, neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar