Wolcan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Selam Herkeze Oyunda kullanılan terimler kısaltmalar ve anlamlarını yazabilirmisiniz.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 cus: cursed upgrade scroll nus: normal upgrade scroll bus: blessed upgrade scroll nes: normal enchant scroll bes: blessed enchant scroll ap: attack point dp: defense point xp: experience ks: kill steal paper mage: mp'e abanmış mage pet mage: int'e abanmış mage[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) [Bu mesaj rockncoke tarafından 24 Ocak 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 başka bilmediğin varsa söyle[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Wolcan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Öncelikle teşekkürler rockncoke Kullanılan terimlerin neler olduğunu bilmiyorum o yüzden neyi bilip neyi bilmediğimide bilmiyorum. ---------------------------------------------------------------------- Bana sorarsan hepsini biliyorum :) Çünkü ne olduğunu bilmiyorum
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 OMG! lol Nop aman tanrım ehuehueheu Sorun diğil... Cya... (bunu unuttum bende harbiden ya ama see you later gibi bişi çıkma anında herkes birbirine cya dio) Rofl(bide bunu bende öğrenmek istiyorum) :) Ks:karısma(emir ve yapma anlamında gercek anlamı ile de kullanabilir)açılımı exp stealing gibi bişey We -first- here... ilk biz burdayız genelde party kavgaları sonucu söylenen bi laf otomatiğe de bağladılar ya bu lafı helal[signature][hline]Nos İstatistikileri; Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon da 897621 kere ölmüştür.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 omg>oh my god lol>lots of laugh wtf>what the fuck rofl>rolled on floor laugh (muydu? :)) lmao>laughing my ass off(du buda sanırım :-P)[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 cya > sonra görüşcez senle,hesabımız bitmedii :D[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 cya cu görüşürüz anlamına geli0[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 No problema , Problem degil,canın saolsun :D[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
Wolcan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Teşekkürler Bu arada Level atlarken ensancılı geçen level scala arası ne?
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 np - problem degil - önmeli degil nope - maalesef nop u açıklamışsında o kolpamsı olmuş biraz mix kıvamında
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 nope = Hayır/yok Maalesef= unfortunately[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Buzkirpisi, 25 Ocak 2005 01:02 tarihinde demiş ki: nope = Hayır/yok Maalesef= unfortunately sözlük açmana gerek yok kullanılan anlamını yazıyoruz oraya. mesela senin iq seviyeni düşük biri olarak varsayalım ve dialog şeklinde gösterelim istersen. şahıs 1- do u have an extra bla bla? şahıs 1- nope sorry cümle içindeki anlamı maalesef oluyor aslen no kökenli emmevelakin kibarca yok demek oluyor buda türkçemizde maalesef e tekavül ediyor ve kalıyorki henüz çözemedigim bir nedenden dolayı 2 forumda birden benimle ugraşmaya çalışan bir şahs-ı farfaranın ukalalık mücadelesiyle boguşmak zorunda kalıyorum.
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bak o arkadas nope yazmamıs nop yazmıs bir. İngilizce egitim görmüş,üniversite mezunu birisiyim,sözlüge bakamama gerek yok iki. Gerisine cevap bile vermiyorum,yeniymişsin madem,kalbini kırmıyım hemen.[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Buzkirpisi, 25 Ocak 2005 01:49 tarihinde demiş ki: yeniymişsin madem,kalbini kırmıyım hemen. Sonra kıracaksın yani az değilsin sen :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yok abi:) her gelen benle uğraşıyo direk.Cekiyorum ama tabi :D[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aman kır... biz ing. bilmiyoruz zaten kurusıkı sallıyoruz burdan. git biraz pratik yap sonra gel öyle 2 kelime ögrenip burda gagalamakla olmuyo olaylar. karşındaki kişinin kim oldugunu bilmeden tavan yapmışsın kendini övercesine şöyle yaptım böyle yaptım anlatıyosun. bi sen ing. egitim gördün bi sen bitirdin üniyi başka kimse yok memlekette senin statünde. kaldıki hergelenle ugraşan sensin aç bak forumlara ilk kim atlamış lapin gibi gör kendini. [Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 25 Ocak 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ezme beni böyle lütfen :( Ben zayıf bir insanım,zayıf insanları ezerek böyle biryerlere gelemezsin:hmm: kalp kırmak kötü bişidir.[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bu arada ben artık burada yokum,zaten yeterince gıcık olan insan vardı,rahat etsin herkez. http://forum.paticik.com/view.php?id=109485 Konu baslıgını secisin ve anlatısın,nickin,süper,gercekten süper uber kültürlü bilgili bir insansın.Senınle dalga gectigim icin özür dilerim.[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kimseyi ezicek halimiz yok birader kendin atlıyosun laf sokma amacıyla sonra tıkanınca aman ezme aman bilmem ne , son üste çıkma çırpınışlarını yapıyosun. insan gibi konuşuyoruz şurda hemen bi sivrilik yapma durumda hissediyorsan kendini onu senin komplexli bünyene veriyorum, belki ultimadan nebuladan tanıyan vardır ben unholy. nicki gırgırına yazdım yazıda gırgırına bir kısmıda bilgilendirme amacında yazılmış bir yazı benim konuşma tarzımda bu şekildedir. gayriresmi bir alanda gayriresmi bir şekilde konuşuyoruz eger sen bunları bir insanın kültür seviyesine yorabilecek kapasitedeysen gittim dedigin üniversite yıllarında kendini geliştiremeden mezun olmuş bir şahısmışsın en azından sosyal ilişkilerinde. eglence olsun diye laf sokmaya çalışsan onuda anlarım ama seninki biraz tehlikeli boyutlara varmış ego tatmin etme ve dikkat çekme amacı güdüyor. neyse bu tartışma fazla uzadı devam ettirmek yada ettirmemek senin elinde nerden laf atarsan ordan cevap yazarım. bence forumun sahibi arkadaşa ayıp etmeyelim bundan sonra tartışıcaksan özel mesaj aracılıgıyla tartışalım.
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hahahahhaha :lol oyh oyh hic gülcegim yoktu.sana hayatının servetini veren adama bu ha :D [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 25 Ocak 2005 04:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eheh harbi lan öyleymiş biraz daha zorlasan basıyodum küfürü, allahtan söyledik nicki ehehe
xantia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Arkadaşmı çıktınız şimdi ? Bitti mi tartışma ? İyidi yaa :( Zorumdan gelin -kaynana yarışmasını bırakıpta okumaya başlamıştım tam da :)
FiRAVuN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 abı 4 5 mesaj once sordugun soruya cevap ; en zor lvl arası 51 den 52 ye gecmektırbırdıen 16,5 m ıstıyo senden sonrakı lvl lerde alısıyosun[signature][hline]name= Firavun np=1204 clan=sacramento lvl=55 server=diez =human= CZ ye bemlerim 55 assasın
Öne çıkan mesajlar