Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İTÜ de irregularlık


Darestan

Öne çıkan mesajlar

itüde okuyupda irregular olmuş varmıdır burda?şahsen ben yeni irregular oldumda korkuyorum geçen sene irregularlar yeni gelenlerden daha sonra ders almış galiba yani ders kalmamış irregularlara(yeni irregular olanlar yani)

bide ben şimdi 18 kredilik bi program hazırladımda ilerde çap yatay yapmayada hazırlanmak istiyorum sizce idealmidir,not kasıp yapma şansım varmıdır?daha fazla mı kredi almalıyım?üstten türkçe ve inkılapı alıyorum mesela bu dersleri erkenden bitirmek istiyorum doğru mu yapıyorum?bide itü makina müh. te okuyan arkadaşlar cevap yazarsa çok mesut olurum

hocalarıda istanbul-teknik.com ve teknikforum.com daki yorumlara göre eçtim sice iyimidr bu siteler?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

darestan aynı durumdayız.Bende şuanda irregular olma yolundayım.Yalnız otomasyonu aramış arkadaşlar ve 15 kredı zorunlulugu birşey yokmuş eger duyduysan.Bolum degıstırme ve çap yapmada ırregular olmanın faydası buyuk.
Bide mat103 alıyosan tavsıye etmıyorum.Sanırım mevlut teymur hocasıda.Bir kac mezuna sordum alma dediler aklında bulunsun[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sait Kofuoğlu çok iyiymiş, bir arkadaş alıyordu bu dönemin başlarında sonradan çıkarmışlar çünkü tarih alması gerekenler alamamış dersi ehh.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok danışmana onaylatma falan. Dönem başladıktan sonra dersten çekilme veya bi deişiklik için danışmanına başvuruyorsun.
O tarih ve türkçe derslerinden kayıt silinmesi de, erken kayıt yapanların (güz dönemi 1. sınıflar) fazladan aldıkları türkçe ve tarih derslerinin kontenjanlarını doldurdukları için oldu. Üst dönemlerden almaları gerekirken alamayanlar için böle bişi yapıldı. Bu dönem öle bişi olacağını sanmıorum. Herkes aynı tarihte ders seçiyor çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Regular 1. yariyil ogrencilerinin ustten ders almasi veya birinci yariyil derslerini eksik almasi yasak, direk birinci yariyil programini aynen almalari gerekiyor, ondan dusuruldu onlar, kredi doldurduklari icin degil. Gozetim listesinde olmayan birinin 25 krediye kadar yolu var, birinci yariyil dersleriyse 18 kredi sadece, dolma olayi yok yani. Irregular'da ise alt limit yok, ders zorunlulugu da yok benim bildigim, istediginiz gibi aliyosunuz.

MAT103 2. donem sadece 120 kisiye aciliyor ama, sabahtan kamplamak lazim otomasyonu :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.


[Bu mesaj Baggio tarafından 25 Ocak 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...