Darestan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 itüde okuyupda irregular olmuş varmıdır burda?şahsen ben yeni irregular oldumda korkuyorum geçen sene irregularlar yeni gelenlerden daha sonra ders almış galiba yani ders kalmamış irregularlara(yeni irregular olanlar yani) bide ben şimdi 18 kredilik bi program hazırladımda ilerde çap yatay yapmayada hazırlanmak istiyorum sizce idealmidir,not kasıp yapma şansım varmıdır?daha fazla mı kredi almalıyım?üstten türkçe ve inkılapı alıyorum mesela bu dersleri erkenden bitirmek istiyorum doğru mu yapıyorum?bide itü makina müh. te okuyan arkadaşlar cevap yazarsa çok mesut olurum hocalarıda istanbul-teknik.com ve teknikforum.com daki yorumlara göre eçtim sice iyimidr bu siteler?
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 darestan aynı durumdayız.Bende şuanda irregular olma yolundayım.Yalnız otomasyonu aramış arkadaşlar ve 15 kredı zorunlulugu birşey yokmuş eger duyduysan.Bolum degıstırme ve çap yapmada ırregular olmanın faydası buyuk. Bide mat103 alıyosan tavsıye etmıyorum.Sanırım mevlut teymur hocasıda.Bir kac mezuna sordum alma dediler aklında bulunsun[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 abi almam lazım çünkü şimdi almazsam sonra patlar hemen başlamak lazım neyse sen hangi bölümdesin peki ?bakalım allah kolaylık versin bize belki derslerde görüşürüz
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 deniz teknolojideyim. tarih ve turkce fln alıcam bende mat kredisi yerine.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hea bende tarih türkçe alcam tarih sait kofoğlu türkçeyide suna okur dan almayı planlıyorum
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Sait Kofuoğlu çok iyiymiş, bir arkadaş alıyordu bu dönemin başlarında sonradan çıkarmışlar çünkü tarih alması gerekenler alamamış dersi ehh.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ehe nası derstan çıkartabilirlerki adam kaydolduysa derse? benimde tarihi aslında ilerki yıllarda almam lazım ama erken alıp işi bitiricem ;)
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya acaba bu itüde ders seçerken danışmana onaylatma diye bi zorunluluk varmı? yönetmelikleri okudum danışmana onaylatıldıktan sonra diyo ama hiçbi arkadaşım bana sölemedi daha önce böle bişey bilen biri varmı aceba ?
Sedwest Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yok danışmana onaylatma falan. Dönem başladıktan sonra dersten çekilme veya bi deişiklik için danışmanına başvuruyorsun. O tarih ve türkçe derslerinden kayıt silinmesi de, erken kayıt yapanların (güz dönemi 1. sınıflar) fazladan aldıkları türkçe ve tarih derslerinin kontenjanlarını doldurdukları için oldu. Üst dönemlerden almaları gerekirken alamayanlar için böle bişi yapıldı. Bu dönem öle bişi olacağını sanmıorum. Herkes aynı tarihte ders seçiyor çünkü.
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Regular 1. yariyil ogrencilerinin ustten ders almasi veya birinci yariyil derslerini eksik almasi yasak, direk birinci yariyil programini aynen almalari gerekiyor, ondan dusuruldu onlar, kredi doldurduklari icin degil. Gozetim listesinde olmayan birinin 25 krediye kadar yolu var, birinci yariyil dersleriyse 18 kredi sadece, dolma olayi yok yani. Irregular'da ise alt limit yok, ders zorunlulugu da yok benim bildigim, istediginiz gibi aliyosunuz. MAT103 2. donem sadece 120 kisiye aciliyor ama, sabahtan kamplamak lazim otomasyonu :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 25 Ocak 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hea aynen camping yapacaz sis te ehe :) baggio sendemi irregular oldun bu sene?yoksa kaldın bidaha mı alıosun :) kayıt işi valla zor arkadaşlar ya off offf
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla harbiden kamp yapmak lazım ya nasıl alacağız yoksa dersi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 arkadaşlar teknikforumda yardımcı olabilecek bayaa insan var.Bide bir ders duzenleme programı var.Umarım vardır sizde de[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 var canım olmaz olurmu hiç yani :) baktık ordan hocalara derslere hatta seçtimde 2. bi acil plan yapmak lazım ğerki dolarsa diye emsela bizim teknikr esim kontenjan 50 kişi giremessem ptladı kısaca :( ağlarım ben ühü
Öne çıkan mesajlar