zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dendi mi
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
UEFA Avrupa Ligi | Beşiktaş - Sporting Lizbon | 1 Ekim Perşembe - 20.00
tolga neler cikarmis breh ayrıca şg nin de kafasına tukureyim tmm tosici cikar ismail i al da oguzhani neden kesiyosun arkadas fb macinda atibanın barsaklar disari cikmis sen almisin sosa kerizma bi de necip ustune olmayan pres gucunu hepten yok etmisin ki adamlar da olumune basti anasını satiim
Tolga o kadar kötü oynuyor ki rakibin üstüne vurmasından ötürü atamadıkları golleri kurtardı sayıp başarılı görüyoruz. Yediği gol fiyasko, sağına yatamıyor, belimi bacağımı sakat bilmeiyorum.
fb ve gs nin kalecileri her sezon en az 5-6 maç kazandırırken tolga 1 maç bile kazandıramıyor.
fb ve gs nin kalecileri her sezon en az 5-6 maç kazandırırken tolga 1 maç bile kazandıramıyor.
Yedigi golde topa abanildiktan sonra beck in ayagindan sekiyo, ne hatasi olabilir ki?
kronik sakat olduğunu düşünüyorum zira yine iki kez topa vurması gerekince klasik sağ bacak hareketlerini yapmaya başladı.
Bilemiyorum, kaleye sut cektirtmemek her turlu daha saglikli. Ama o sutu kurtarirdi , ustune geliyodu
Şimdi size başka bir şey anlatacağım; Beşiktaş'ın stoperlerinden birisi Ersan.... Ersan kardeşim kafanı bayan kuaförüne mi yaptırıyorsun erkek kuaförüne mi bilmiyorum. O saçı papağana mı benzettin tavus kuşuna mı onu da bilmiyorum. Benden sana bir tavsiye zaten sürekli hata yapıyorsun saçın böyle olunca daha fazla göze batıyorsun. Halbuki normal bir traş olsan seni tanımayanlar "Bu hatayı kim yaptı" diye soracaklar. Ama bu saç yapınla damgalı bir futbolcu oluyorsun. Gel sen saçlarını normale döndür, futbolunu da biraz düzelt
Öne çıkan mesajlar