Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Del Bosque'nin görevine son verilmiş.


Vodan

Öne çıkan mesajlar

Hatalı Bir karar diye dusunuorum. Sonucda şu zamanda gelecek bir kişi Del bosque'den iyisini yapabilecegini zannetmiyorum.Beşiktas Yeni hatta yepyeni bir takım kurmustu belki hatalar transferler yapılmıştı ama hersey icin sezon sonu beklenmeliydi diye dusunuyorum zaten şansı kalmayan beşiktaş yeni TD si ile bir alışma donemine daha girecek şayet BJK yonetimi bekleyim Del Bosque'nin 2.yarıdaki performansını da gorseler daha mantıklı karar verebilirlerdi.
Del Bosque yada bir baskasi sezon ortasi TD değişikligini karşıyım![signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene zor gibi.Ben sadece su derbyleri takintisiz atlatmamizi istiyorum o kadar.Bir de avrupa da yer edinelim yeter gibi.Sampiyonluk zaten imkansiz.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav madem gonderecektin bu adamı niye bu kadar sabrettiniz. ziya dogan bostayken gonderseydiniz onu da getirirdiniz takımın basina daha iyi olurdu.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

+1 ziya doğan doğru karar olurdu.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...